Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jöttetek mar össze olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttetek mar össze olyan fiuval akivel evekig csak kavaratatok?

Figyelt kérdés
Ezt a sracot mar 3 eve ismerem. Es kb 2 eve "van koztunk valami". Az elejen lebeszeltuk hogy senki nem keres epp komolyat, de az elso par honapban kb. olyan volt mintha egyutt lennenk... Ott egy ideig azt gondoltam hogy lehet megis lesz valami, de aztan lattam hogy reszerol nincs motivacio es inkabb hagytam. Azota is idonkent talalkozgatunk es alapvetoen joban vagyunk. O is randizik masokkal, en is (Bar en rajta kivul csak egy valakivel). Az utobbi idokben tobbszor is kerdezgetett a jovobeli terveimrol. Meg hogy kesobb osszejonnek-e vele. Valamint azt is elkezdte javasolgatni hogy menjunk el nyaralni.. Es mostanaban megint tobbet keres...
2023. júl. 11. 16:57
 1/8 A kérdező kommentje:
A lenyeg hogy nem tudom,hogy ennyi ido utana komolyan lehet e venni barkit is... :D En mar teljesen beletorodtem hogy koztunk tobb nem lesz, es par honap mulva ugyis vege mert o elkoltozik.
2023. júl. 11. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Heh. Van olyan lány akive 6 azaz hat éve csináljuk ezt. Mindketten érdekesnek írnánk le kapcsolatunkat de abban megegyeztünk hogy egyszer házasok leszünk🤷‍♂️

Legjobbak az ilyenek.

2023. júl. 11. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám. Végül is összejöttünk, mert én belé szerettem ő meg félt nemet mondani, de nem működött a kapcsolat, mert direkt eltaszított magától.

A legjobbak az ilyenek? Kvára nem. Nem lesztek házasok soha. Mindketten megtaláljátok majd azt, akibe szerelmesek vagytok és nem csak kavartok.

2023. júl. 11. 17:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem az a jelenlegi allaspontom, hogy nagyon nagyon kedvelem. Szerintem a személyisegunk eleg kompatibilis, ezt o is mondta regebben. En tudnam ot szeretni es szerintem o is engem. Csak nem tudom hogy ennyi ido lazasag utan lenne e ennek ertelme.
2023. júl. 11. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem ezt nem tudná senki megcsinálni, az holtbiztos. Számomra, kívülállóként ez az egész hookup culture olyan, mint egy bűzös pocsolya.
2023. júl. 11. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Van ilyen kaocsim hol együtt vagyunk hol nem tizenéves kortól, de sokszor vannak másokkal kapcsolataink amikor szünet van.

Igazábol igy felnötten én már meguntam azt ha nincs senkim akor mindog vele vagyok. Ill öt untam meg. De még a gyerekeink is együtt fognak játszani.

Csak most nem fanyalodok rá akkor sem ha senkim sincs.

2023. júl. 11. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
*kapcsim
2023. júl. 11. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakitől akarok valamit, akkor nem szivozunk egymással évekig. Kamaszként még csak csak elmegy, de azért 20 felett egy napot nem pazarolnék erre.
2023. júl. 11. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!