Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek mar össze olyan fiuval akivel evekig csak kavaratatok?

Heh. Van olyan lány akive 6 azaz hat éve csináljuk ezt. Mindketten érdekesnek írnánk le kapcsolatunkat de abban megegyeztünk hogy egyszer házasok leszünk🤷♂️
Legjobbak az ilyenek.

Nem mondanám. Végül is összejöttünk, mert én belé szerettem ő meg félt nemet mondani, de nem működött a kapcsolat, mert direkt eltaszított magától.
A legjobbak az ilyenek? Kvára nem. Nem lesztek házasok soha. Mindketten megtaláljátok majd azt, akibe szerelmesek vagytok és nem csak kavartok.

Van ilyen kaocsim hol együtt vagyunk hol nem tizenéves kortól, de sokszor vannak másokkal kapcsolataink amikor szünet van.
Igazábol igy felnötten én már meguntam azt ha nincs senkim akor mindog vele vagyok. Ill öt untam meg. De még a gyerekeink is együtt fognak játszani.
Csak most nem fanyalodok rá akkor sem ha senkim sincs.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!