Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért "elvárt" bármelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "elvárt" bármelyik férfiaknak oldalakon (online) válaszolni, visszaírni?

Figyelt kérdés

Számottevően olvasom gyászként, hogy a kegyetlen-irgalmatlan nők még visszaírni sem képesek (pl. Tinderen, Faceookon/Messengeren, Instán) néhány férfinak. De igazából nem is értem, milyen jogon várják el a visszaírást? Miért kellene visszaírni?

Ezek nem társkereső oldalak, a nő nem azért van fent rajtuk, mert párt keresnek. Miért ne lehetne random figyelmen kívül hagynánk őket? Miért szinte elvárt hogy visszaírjanak ezek a boszorkányok?

A legnagyobb vicc az amikor valaki felrója a nőknek, hogy GyK-n nem válaszol az ismerkedős levelére...

2023. júl. 10. 03:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is kint van a családi állapotom, hogy eljegyezve, a párommal vagyok a profil képemen is és mégis van aki képes írni hogy ismerkedni szeretne. Miért kéne nekem is ilyenre visszaírni? Olyan is volt aki idegbe jött attól, hogy nem kapott választ majd mindennek elhordott engem és a párom is, hogy mégis mit képzelek én, ne legyek álszent! Amiről nem tud a párom az nem fáj, és a párom is hogy néz ki stb.

De míg nem volt senkim akkor sem válaszoltam, mert nem azért voltam fent fbon hogy ismerkedjek ez ennyire egyszerű. Ennyi erővel udvariasságból menjek el randira is az illetővel?

2023. júl. 10. 03:36
 2/29 anonim ***** válasza:
88%
Aki normálisan ír, annak válaszolni szoktam, de aki azzal kezdi, hogy "ismerkednék te lány!" vagy egyből a f*szát küldi, azon ne lepődjön már meg senki, ha válaszra se méltatom
2023. júl. 10. 03:37
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
Akkor sem jogos bármit elvárni idegen emberektől...most ha kapsz egy sablon lekoptató szöveget, akkor nyugodtabb lennél? Gondolom akkor meg azért menne a sírás, mert a gonosz lányok lekoptattak. Ha szánalomból leállna veled beszélgetni, esetleg randizni, úgy hogy tudja hogy nem lesz belőle semmi, hidd el hogy sokkal rosszabb lenne mint pár random idegen lány, aki nem ír vissza.
2023. júl. 10. 03:39
 4/29 anonim ***** válasza:
85%

Oké. Írsz nekem, majd megmondom, hogy:

A, nem szeretnék ismerkedni de köszi

B, van párom

C, nem vagy az esetem, bocsi

Akkor ezektől neked miért lesz jobb?

2023. júl. 10. 03:40
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

Én azt sem értem, hogy egy társkeresőn miért KELL visszaírni mindenkinek... gondolom ez a mindenkinek visszaírás addig buli,

Ameddig csak neked ír vissza, másnak nem. Ha mindenkinek visszaírna tényleg (neked is, másnak is), akkor meg a csaj lenne a ri***nc, mert több pasival beszél egyszerre :D

Napi többtíz-valaki aki fullextrás, akár 100 üzit is kaphat, abból azért hadd válogasson már szabadon. azért mert több emberrel matchel meg nem lehet hibáztatni, hisz ti, pasik is azt csináljátok, nem egy lányt húztok jobbra. Ja ez nem a kérdezőnek szólt persze, hanem az itt válaszoló férfiaknak, akik kicsit besavanyodtak.

2023. júl. 10. 03:43
 6/29 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az a kedvencem, amikor ez alapvető illemként van előadva, mikor ők sem ismerik ezt a kifejezést.
2023. júl. 10. 05:37
 7/29 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem ha valaki udvariasan ír, vissza lehet kultúráltan utasítani, akár egy sablonnal.

Gondolj bele, ha valaki személyesen odamegy hozzád, bemutatkozik, elmondja csinos vagy, szeretne jobban megismerni egy kávé mellett, akkor szó nélkül elmennél? Nem, ha szimpatikus lehet elfogadod a meghívást, ha nem az, akkor kitalálsz valamit, de egy normális ember válaszolni fog.

Neten valamiért ez az udvariasság egyáltalán nem elterjedt, pedig illene embernek nézni a másikat. (Persze csak azokat, akik tisztelettel, kultúráltan írnak)

2023. júl. 10. 07:19
 8/29 anonim ***** válasza:
72%

Nyomik :D Nem tudják, hogy társkeresőn nem ő az egyetlen, aki ír, főleg, hogy a szia hogy vagynál többre nem képes. Aztán ha írod neki, hogy bocsi, de nem szeretnék veled ismerkedni, akkor jönnek azzal, hogy egyedül döglesz meg te hülye kva. Illetve ők azt is elvárják, hogy azonnal írj vissza, miközben te épp dolgozol vagy alszol vagy bármit csinálsz, ha nem kapnak 5 percen belül választ, jön a kioktatás. És ez nem túlzás, egyszer 2 percig nem írtam vissza valakinek és jött azzal, hogy jól lekoptattál. Ha meg nem társkereső, akkor főleg nem kell viszaírni.

Az meg tök mindegy, hogy normálisan írnak, vagy sem, ha nem fogott meg benne semmi, akkor nem írtam vissza, mert amikor még igen, akkor kaptam rendszeresen ezeket a jóslatokat, hogy egyedül halok meg mert most életem legnagyobb hibáját követtem el :D Valahogy csak megtaláltam a páromat, úgyhogy annyira mégsem volt akkora hiba :D

Az meg tök más, hogyha élőben odamegy valaki, nem ugyanaz a kettő, az internet más, máshogy is kéne kezelni a netes ismerkedést. Amúgy meg élőben is mentem már el szó nélkül, jött oda a hülye szövegével, én meg sétáltam tovább. Ez is egy válasz.

Amúgy a sok incel szerint alapvető emberi jognak kéne lennie, hogy jut nekik p.ina, persze csak a legjobb fajtából. Az ilyenek várják el, hogy te 0-24ben nekik írogassál.

2023. júl. 10. 07:56
 9/29 anonim ***** válasza:
13%
Mert alapvető udvariasság. Persze tudom, ha egy férfi nem néz ki tökéletesen, akkor ennyit sem érdemel meg.
2023. júl. 10. 07:57
 10/29 anonim ***** válasza:
86%
10# na nehogy már udvariasnak kelljen lenni a kéretlen, creepy zaklatókkal. Egy tálca süti is még öltánccal esetleg? Megnézném, te mennyire lennél udvarias, ha egy taszító valaki, mondjuk egy fogatlan, alkesz, lógó mellü, ráncos, püffedt hasú, büdös ötvenes csaj leszólítana, hogy ismerkedjetek.
2023. júl. 10. 08:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!