Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aranyosnak és cukinak neveznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranyosnak és cukinak neveznek a nők, de mégsem akarnak semmit tőlem. Miért? F/33

Figyelt kérdés
Azt rögtön leszögezném hogy nem vagyok se meleg, se semmi ilyen. Külsőre is teljesen férfias kinézetem van, sok hosszu kapcsolaton vagyok már túl. Arról van szó, hogy elég sok társaságban szoktam megjelenni, de nem vagyok az a társaság középpontja. Inkább megfigyelő, intro vagyok, aki csak a kisebb, szűk társaságban érzi jól magát. Ezért ha épp sikerül elcsípnem valakit akivel 4szemközt tudok beszélni, azzal általában nagyon jól elvagyok órákig. Szokták mondani hogy nagyon érdekes, sejtelmes, szinte a gondolatokban olvasó személyiségem van...ami lehet hogy vonzó számukra...nemtudom . Lényeg hogy amikor vége az estének, ezek a nök, csajok hosszú percekig ölelnek, megérintenek, aranyosnak, cukinak hivnak...még az a szikrát is látom a szemükben...tudom és látom hogy normál helyzetben bárkit megkaphatnék. Amit tudni kell hogy mind kapcsolatban van, szingli nővel ilyen sosincs. Annyira bosszantó, hogy mindig ez történik...csak nemtudom hogy miért? Olyan pedig sosem voltam hogy kikezdjek valakivel akinek van barátja és ez szerintem igy korrekt. Azon gondolkozok hogy ennyire nyomorék vagyok vagy mi? Szingli nők még csak rám sem néznek. Ennyire rosszkor vagyok rossz helyen, rossz társaságban? :( 33F
2023. júl. 9. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Nyilván az ilyen nagy beszélgetések hiányoznak nekik.

Olyan hölgyekkel kezdeményezz beszélgetést, akiknek nincs párjuk.

2023. júl. 9. 23:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen,ez nekem is eszembejutott, hogy csak erre vagyok jó. Amit nem kapnak meg, azt velem megtudják beszélni. Az élet nagy dolgaiban, párkapcsolati dolgokban annyira egy hullámhosszon szoktunk lenni. Annyiszor hallom hogy bárcsak pl a barátjuk is igy gondolkozna. De amikor búcsú van, látom rajtuk azt a valamit. Amikor egy nap 3x hallom, különböző embertől hogy annyira cuki, aranyos vagyok miközben tök ismeretlenül úgy ölel hogy el sem engedne. Nem akarok ilyen szerepben lenni, mintha valami "barátnő" lennék aki meghallgatja a másikat. De ahogy írtam, szingli nő szóba sem áll velem, sőt inkább elfordítják a fejüket.
2023. júl. 9. 23:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem ebből az jön le, hogy egyszerűen lelki szemetesnek használnak. Jól esik nekik, hogy van kire rázúdítani mindent, ezért hálásak és néha kapsz pár szép szót érte cserébe. (no meg azért, hogy lehetőleg a jövőben is rád tudjanak zúdítani bármit)
2023. júl. 10. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Pedig férfi-barátnő vagy, fogadd el. 😀 A csajok imádják ezt.

Ha így látatlanban kéne tippelnem, sztem nem lehetsz elég határozott és férfias, az a baj a képletben. Nem baj, ha alapvetően gyengéd lelkű vagy, megértő, blabla, de találj magadnak valami olyan területet (munka vagy hobbi), ami kimondottan férfias és macho. Mondok példát:

Ismerek egy srácot, aki nagggyon cuki, kedves, mindenkivel nyugodt hangon beszél, stb., stb. - ami így önmagában elég kevés egy nőnek. De közben meg feketeöves harcművész edző és ez egy olyan pluszt ad, hogy 😍

2023. júl. 10. 00:39
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Haha. Ezt úgy hívják, hogy friend zone. Vekem mindig az idősebb, házas, többgyerekes asszonyságok szeretnek beszélgetni. Imádnák, ha a kislányuk fiúja én lennék. Anyós és apósjelöltek mindig odáig vannak értem. Csak éppen a kicsi ártatlan lányuk leginkább le se köpne. Hogy miért? Röviden, hiába vagyok kedves, udvarias, cuki, jól szituált, intelligens, türelmes, jólelkű, figyelmes, segítőnész, még csúnya sem vagyok. De az a punci valami oknál fogva nem tőlem akar benedvesedni. Hogy miért? Mert ezeknél sokkal-sokkal fontosabb és alapvetőbb dolgok hiányoznak belőlem.

Ugye, hogy neked is ezt mondták, hogy bárcsak a pasijuk ilyen lenne, jaj de rendes jó fiú vagy, gügyügügyügügyü.... egy lány nagyon boldog lesz ám veled. 😉

Imádom. 😆 Csak éppen valami csoda folytán soha nem ők azok a boldog lányok.

Írtam ki itt is kérdéseket ebben a témában. Itt megmondták őszintén. Egy nulla ember és szemét alak vagyok, amiért van vér a pucámban a szemüke olvasni ugyanezt. Már hogy lenne őneki felelőssége abban, hogy ő ilyeneket mond és én meg félreértelmezem, azt hiszem, hogy majd valójában kellek bárkinek is. Hát tök alap, hogy a puncinak kell elődzör nedvesnek lenni. Ha az nincs meg, le se vagy kulelva. Ezt nem tudtam? Hát teljesen hülye és szociálisan érzketlen vagyok én? Hol éltem eddig? Dutra belsőben?

Na, hét kb. ez volt a reakció és íme, egyben ez a válasz a kérdésedre.

2023. júl. 10. 01:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Amikor ilyet ír valaki, olyan kíváncsi lennék, milyen élőben. Mert nem tudom elképzelni, miért ne jönnél be valakinek, aki szingli :D Szerintem az nem baj, ha nem vagy egy nyomulós macsó, de nyilván az sem a legszerencsesebb, ha nagyon félénk vagy esetleg.
2023. júl. 10. 08:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem mutatod meg magadból a férfit csak a szerény oldalad , ezért azt gondolják kis puhány lelkű vagy, sok nő esik bele ebbe a hibaba aztan csak néznek amikor más nő meg elviszi a pasit.
2023. júl. 10. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Az aranyosság meg a cukiság egy háziállatnál pozitív tulajdonság, nálad viszont ez annyit jelent hogy nem vesznek férfiszámba.
2023. júl. 10. 09:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a cuki meg aranyos nem szinonímája a férfiasnak. Hiányzik belőled az, amitől a lányok szexinek, férfiasnak találnak. Ezen kéne kicsit dolgozni, hogy kikerülj a friend zone-ból.
2023. júl. 10. 09:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!