Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolléga azt írta, zaklassam nyugodtan, de csak óvatosan, ezzel mire gondolhatott?
Figyelt kérdés
Aznap másodjára segített és viccből írtam neki olyasmit, hogy zaklatom sokat, kicsit flörtölésnek is szántam, jelezni neki, hogy szívesen beszélek vele. Persze lehet nem volt egyértelmű és talán félreértette. Vagy ez egy burkolt lekoptatás volt, hogy segít szívesen, de a 3 lépés távolságot tartsuk? (Sokszor félreérthető a viselkedése, nem tudom hova tenni, hogy tetszek-e neki vagy sem és ezt a megjegyzést egyáltalán nem is értettem.)2023. júl. 8. 15:23
11/13 A kérdező kommentje:
Még nem sikerült sajnos kideríteni, van-e valakije, de néha váltunk pár szót, munkán kívüli dolgokról is, eddig még csak utalni se utalt rá, hogy lenne valakije. Pedig volt már olyan téma, amihez hozzá fűzhette volna szerintem, hogy "a barátnőmmel", ha nagyon le akar rázni. Legalábbis én biztos ezt tenném.
2023. júl. 8. 17:36
12/13 anonim válasza:
azt jelenti, hogy csak fontos ügyben keresd.
13/13 anonim válasza:
Szerintem szimplán kedves és jófej veled,de ennél szorosabb kapcsolatot nem szeretne,csak kollegálisat.
Vagy mert otthon asszony várja,súlyosabb esetben minimum két gyerek,vagy nem jössz be neki párkapcsolati szempontból, vagy ezek kombinációja.
Én legalábbis erre következtettem ebből a ,, csak óvatosan " jellegű intelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!