Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi 38 éves férfiként hogy kell nőket felszedni?
Figyelt kérdés
Mindeggyiket a pénz érdekeli akit nem az csúnya mint a bün van választék nem mondom2023. júl. 8. 13:55
1/10 anonim válasza:
Elkoltozetel mar a szuleidtol?
Mennyi a fizud?
Milyen autoval jarsz?
2/10 anonim válasza:
Drigosaknak luzereknek de még diákoknak is van nője.
3/10 anonim válasza:
Hát te sem lehetsz egy Adonisz, ha ezt majdnem 40 évesen kérdezed. Fogyj le, kulturáld magad, tanulj egy piacképes szakmát.
4/10 anonim válasza:
Még egy tanács: ez a hi-ozást felejtős, 12 évestől is kínos, nemhogy középkorútól.
(3-as voltam)
5/10 anonim válasza:
És te mit tudsz nyújtani?
Jóképű vagy? Figyelmes? Jó az ágyban?
6/10 Hans Pötterman válasza:
Most nem azért de eddig mit csináltál?
7/10 A kérdező kommentje:
22 éves korom óta egyedül boldogulok.. átlag külsejű vagyok átlag pénzel a zsebbe kocsi van de albérlet visz mindent..nettó 500 nem nagy pénz de ebbe a gagyi országba a paradicsom kerűl már annyiba mint egy albérlet... örökölni nem fogok apám alkoholista halom adósággal. Ágyba jó vagyok pörgetem ha van nuni a közelbe nem volt még rá panasz..
2023. júl. 8. 14:53
8/10 anonim válasza:
Talán egy idősek otthona kérdező.
9/10 Hans Pötterman válasza:
Neked meg a jó édes anyukád jehovakuvva istenit
10/10 anonim válasza:
8. Troll. Amúgy sportolj, fuss, kerékpár, vízisportok, egyéb hobbik. Ott mindig vannak szingli 30-45 közötti nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!