Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi vagyok. Sosem volt barátnőm. Nem kellek semmilyen kategóriájú nőnek. Érdemes még próbálkoznom?
Először is a nők nem autók... nem lehet kategóriákba sorolni az embereket, rosszul közelíted meg. Egy kevésbé szép nőnek is lehetnek nagyon értékes belső tulajdonságai és az gyönyörű nő is lehet teljesen üres.
Másodszor, a legtöbb embernek van valami múltbéli sérelme. Nem használhatod kifogásnak azt, hogy rossz gyerekkorod volt és ezért vagy sikertelen a párkapcsolatokban.
És mit basz*k a plasztikával, ha gyenge a személyisége és önbizalomhiányos?Pls
"Érdemes még próbálkoznom?"
Marmint mivel? A nok privilegiumainak a megnyirbalasaval es a parkapcsolati piac helyreallitasaval? Azzal mindig.....
39F incel
Mindig érdemes újra megpróbálni, ne add fel!
Az élet sok örömet tartogat!🌞😊 Mindenkinek van társa /vagy olyan akivel együtt tud élni/ keress az érdeklődésednek megfelelő nőt/lányt! Örülj annak,hogy egészséges vagy és nézd a dolgok jó oldalát! Akarsz beszélgetni? Írj nekem, ha gondolod szívesen adok tanácsot! Szép napot! 33/N
2-es vagyok. Csodálkozok, hogy ennyien lepontozták a válaszom.
Szerintem igenis jó lenne találni valamit az életében ami lekötheti, amiben sikereket érhet el és ez által önbizalmat kaphat, láthat értéket magában. Miután kicsit helyrebillen az önbizalma és nem lesz ennyire görcsös, a csajozás is könnyebb lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!