Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy én már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy én már interneten keresztül mindig érzem a kémiát férfiként de a nők sokszor nem?

Figyelt kérdés
Én mikor ismerkedek internetem hogy beszélgetek egy nővel meglátom a képét fogom tudni hogy ő bejön nekem szinte mindig igazam lett mert élőben mindig érzem a kémiát viszont a nőnél már nem így van szimpatikus vagyok neki de élőben ő már nem érezte a kémiát.... én miért érzem interneten keresztül a nő meg miért nem?
2023. júl. 4. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert vizuális típus vagy? Csak egy tipp.
2023. júl. 4. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kanosság, amit érzel, nem kémia.
2023. júl. 4. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Én nőként éreztem és élőben is megvolt a kémia! Kétszer is.
2023. júl. 4. 20:24
 4/10 Sunshinedoll ***** válasza:
96%

Amit érzel az nem kémia, az csak annyit jelent, hogy kép alapján meg akarod d-gni.

Egyszer nekem is volt, hogy egy pasi rámírt instagramon, elkezdtünk beszélgetni, de egy idő után nem volt szimpatikus, így mondtam neki hogy nem akarok vele találkozni. Nekiállt hisztizni, hogy ennyiből nem lehet eldönteni, szimpatikus-e valaki, ahhoz találkozni kell, és hogy a nőknek amúgy is idő kell, míg kialakul a szimpátia, mikor a férfiak már kép alapján is tudják :D

Hát én el tudom dönteni ennyi alapján is, kémia pedig két irányú, ha a másik nem érzi, az nem kémia, hanem d-gásvágy :D

2023. júl. 4. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Élőben még sok minden befolyásolhat. A hangja, a járása, a gesztikulálása, az illata, az öltözete, az összkép...
2023. júl. 4. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4-nél a pont. Te kevered a kémia fogalmát.

Amiről te írsz, az vonzalom, ami egyáltalán nem biztos h kölcsönös, és esetedben így így is volt. Kémia akkor van meg a 2 fél között, ha értelemszerűen mindkét fel érzi. Az már kémia. Amíg csak te érzed, addig max csak vonzalom. (Kép alapján meg aztán pláne nincs olyan hogy kémia, de hagyjuk)

2023. júl. 4. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg szimpla vonzalom, amit az vált ki, hogy a csaj jól néz ki, te meg lefeküdnél vele. Ez nagyon nem kémia
2023. júl. 4. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Én csak élőben tudom érezni. Az hogy jó az illata, nem büdös a szája, meg van fürödve, vonzó ez nem jön le neten.
2023. júl. 5. 04:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert te ilyan okos gyerek vagy
2023. júl. 5. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert feláll a farkatok kb minden nőre.
2023. júl. 9. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!