Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen mostanság szinte 0...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen mostanság szinte 0 match?

Figyelt kérdés
4-5 évvel ezelőtt amikor tindereztem, akkor sokszor 20-30-40 match is összejött, az utóbbi 1-2 évben meg általában 0-5 közötti match szám volt. Ugyanez badoo, facebook dating. Szebb nyilván nem lettem azóta, de nem érzem indokoltnak ezt a dolgot. Mi lehet ennek az oka?

2023. júl. 4. 19:44
A kérdező szavazást indított:
az algoritmus egyre rosszabb, kevesebb embernek mutatja a profilom
a nők igénye növekedett, magasabb a léc
erősödik a férfi konkurencia
egyéb, kommentben
18 szavazat
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
82%
Öregszel, igaz?
2023. júl. 4. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg 4-5 évvel ezelőtt még nagy szám voltál, de azóta nem fejlődtél annyit, mint a konkurencia, úgyhogy most már a "futottak még" mezőnyben kullogsz.
2023. júl. 4. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

Valami tuti van

Nekem tavaly badoon 1 nap alatt 40 likeom volt, most 1 het alatt kb 20:D

Tinderen 56 volt 2 nap alatt, most 1 het alatt 22

22F

2023. júl. 4. 19:54
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

ha fizetgeted a boostokat szépen, akkor vannak matchek, de azok is csak módjával

ha jól nézel ki akkor te vagy a kirakatban, miattad mennek a nők a tinderre, ezért járnak a lájkok is

igazából semmi meglepő nincs az egészben, élőben is ugyanigy történik minden. Ott se dobálja rád magát senki csak azért mert egy átlagos senki vagy érted.

2023. júl. 4. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
4-5 évet öregedtél. Szívesen.
2023. júl. 4. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
hát és nem úgy van hogy a férfi egyre vonzóbb lesz? (nyilván nem lesz az, csak esetleg ahogy több pénzt gyüjt stb attól lesz több haszna a nők szemében)
2023. júl. 4. 21:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Néha én is öregszem én is nincs ebben semmi. Idős nénik is vannak.
2023. júl. 5. 01:43
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

de azoknak is jokepu magas kan kell

szóval nem vagy elorebb ott sem

ha jokepu magas kan vagy akkor minden korosztályban megy a dolog

2023. júl. 5. 15:29
 9/12 Baltaarcúu válasza:
60%
Szerintem krva sokan leálltak ezekkel a társkeresőkkel,mindig csak a fszos képeket kapták,megunták a dolgot,kiégtek,stb...
2023. júl. 8. 17:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
a férfiak is megunták, hogy csak túráztatták őket minimális viszonzással.
2023. júl. 9. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!