Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszemre vagy a szívemre hallgassak ? Anyagi téma
Adott egy 32 éves férfi akivel ismerkedek. Jòl érzem magam vele jòl alakul DE egzisztenciàlisan borzalmasan àll... Otthon lakik, törlesztéseket fizet ami egy autò lizing egy hitel nemtudom mire meg telefon részlet...
Nem akarok anyagias és önzönek làtszani de mindenki pénzböl èl.
Neki nem lenne pénze albit fizetni én meg nem akarom eltartani nah meg annyira én sem keresek jòl, hogy meg se érezzem egy plusz fö költségeit.
Màsrészt gonosz dögnek érzem magam mert ö egy rendes kedves ember,régòta nem bánt velem senki ilyen jòl. Csak mégis ott vannak az anyagiak.
34 vagyok, sok lehetösègem nincs vàlogatni sem pedig az ismerkedésre mert nök között dolgozom.
Mit kellene tennem ezzel az egésszel?
Erről van szó...
Pont amiatt boldogtalan annyi ember a párkapcsolatában, mert öt percet nem szánt rá, hogy átgondolja: mit vár el, és mit tud nyújtani. Ehelyett sokszor (nem mindig, de sokszor!) felszínes érzelmecskék alapján választanak párt, aztán férfiak és nők egyaránt csodálkoznak, hogy a kezdeti szexuális fellángolás lehűlése után a nagy semmi van.
Természetesen vallom, hogy kell szexuális vonzalom, kellenek érzelmek és jó a szerelem, de ugyanennyire fontos a családi háttér, az anyagiak, az életstílus, a műveltség, a szociális státusz átgondolása.
43, az ilyen ne nőt akarjon, hanem rendezze az életét, meg a pénzügyeit előbb. Utána kezdhet ismerkedni. Lesülne a bőr a képemről férfiként a helyében. Nekem nem lenne képem így nőt randira hívni, hanem minden erőmmel azon dolgoznék, hogy anyagilag rendbe jöjjek.
Itt pont a kérdező az, aki talál egy rendes férfit.
47." Ha egy lusta csóringer vagy, legalább legyen helyes pofid"
Van akinek van is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!