Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az eszemre vagy a szívemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszemre vagy a szívemre hallgassak ? Anyagi téma

Figyelt kérdés

Adott egy 32 éves férfi akivel ismerkedek. Jòl érzem magam vele jòl alakul DE egzisztenciàlisan borzalmasan àll... Otthon lakik, törlesztéseket fizet ami egy autò lizing egy hitel nemtudom mire meg telefon részlet...

Nem akarok anyagias és önzönek làtszani de mindenki pénzböl èl.

Neki nem lenne pénze albit fizetni én meg nem akarom eltartani nah meg annyira én sem keresek jòl, hogy meg se érezzem egy plusz fö költségeit.

Màsrészt gonosz dögnek érzem magam mert ö egy rendes kedves ember,régòta nem bánt velem senki ilyen jòl. Csak mégis ott vannak az anyagiak.

34 vagyok, sok lehetösègem nincs vàlogatni sem pedig az ismerkedésre mert nök között dolgozom.

Mit kellene tennem ezzel az egésszel?

2023. júl. 4. 09:11
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
64%
Szomorú de ez a férfi nem úgy gondolkozik mint te a pénzről. Keress mást.
2023. júl. 4. 09:37
 12/49 anonim ***** válasza:
15%

És nem tudnád egy jobb munkahely felé terelgetni?

Vagy ha leülnél beszélni vele erről? Vagyis a jövőtökről, összeköltözésről és annak anyagi vonzatairól?

Egy értelmes férfival meglehet beszélni azokat amiket a kérdésben megfogalmaztál!

31F

13/49 anonim ***** válasza:
78%
Azért egy 30-as éveiben járó férfitól elvárható kéne lehyen, hogy bánni tudjon a pénzzel.
 14/49 anonim ***** válasza:
76%
#12 terelgette volna az anyukája, nem a párjának a dolga átnevelni őt, amúgy sem lehetne egy 32 évest.
2023. júl. 4. 09:38
 15/49 A kérdező kommentje:

Persze dolgozik. Szakmàjàban dolgozik és 10kmre a lakhelyétöl ettöl jobb àllàst nemhiszem, hogy kapna.

Nem beszél konkrétan a pénzröl csak ahogy belelàtok a mindennapok soràn.

3 4 hònap utàn korai lenne bedobni ,hogy osszam màr be a pénzed....

Meg ugye amit felvett màr fizetni kell. 10 kmre dolgozik de dràga autòt vett a bejàràshoz. Mikor velem volt kiràndulni akkor mondta , hogy most volt elöször hosszabb úton a kocsival 300km-re.

Könnyü mondani, hogy keressek màst de nem tobzòdnak a 30 as korosztàlyban a jobbnàl jobb pasik.

2023. júl. 4. 09:42
 16/49 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem egy beszélgetést megér.

Mondjuk az sem mindegy, hogy mennyire hajlandó a pozitív változásra? Fiatalon az ember még van, hogy meggondolatlan.

"De hàt 32 évesen én tanítsam meg ilyenekre?"

Igen.

Normális körülmények között egy kapcsolat nem dominanciajátszmákból, meg elvek kergetéséből áll, hanem bizalomból, őszinteségből, és egymás támogatásából. Az emberek meg nem egyformák. Van, aki ebben jobb, van, aki abban. Ha már ez gondot okoz, akkor az kizárja a komoly kapcsolatot. Arra ne várj, hogy egyszer majd a szádba repül a sült galamb, és lesz egy olyan kapcsolatod, ami nulla ráfordítással mindenben 100%-ig tökéletes lesz. Erre az esélyed annyi, mint a lottóötösre. De mindig ott van a kommunikáció lehetősége. Elmondod, hogy neked mik a terveid, elképzeléseid, hogy szeretnél közös albérletbe költözni, meg idővel közös lakást is szeretnél (ha szeretnél), meg minden egyebet, ami neked lényeges, és elmondod, hogy a közös dolgokat pedig közösen szeretnéd, ha fizetnétek. És hogy a jövőben neki pár dolgon változtatnia kellene, hogy ezt teljesíteni tudja. A jövőre gondolni nem csak annyit jelent, hogy zsigerből kidobsz mindenkit, aki anyagilag nem úgy áll, ahogy te szeretnéd. A jövőhöz hozzá tartozik az is, hogy az érzelmileg megfelelő partnerrel legyél együtt, illetve az is, hogy képesek legyetek együttműködni.

Attól pedig, hogy ő férfi, és két évvel idősebb, még egyenrangú felek vagytok.

2023. júl. 4. 09:42
 17/49 anonim ***** válasza:
87%
16 én el sem tudnék képzelni hervasztóbbat, mint hogy a pasim anyukája legyek...
2023. júl. 4. 09:44
 18/49 A kérdező kommentje:
Én vagyok 2 évvel idösebb 😊 de àtgondolom amit írtàl.
2023. júl. 4. 09:44
 19/49 anonim ***** válasza:
94%
Az emberek nem valtoznak, legalabbis alapjaiban nem. Tehat egy penztemeto emberrel kene leelned az eleted. Rajta az se segitene, ha sok penze lenne, nem tudja beosztani, az elerheto eletszinvonalanal joval messzebbre koltekezik. Ha lenne gyerek is, az is rad harulna. Nem eleg 1 jo tulajdonsag, ha ilyen brutalis hatranyok tarsulnak hozza. Ha nem akarod megbanni kesobb, akkor az eszedre hallgatsz. Alapvetoen is elmondhato, hogy a szived miatt sose donts az eszed ellen, az a legkarosabb dolog, ami letezik, es utana azzal a tudattal kell egyuttelned, hogy tudtad elore, hogy baj lesz, es megis megtetted.
2023. júl. 4. 09:46
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Én nem folytatnám vele.

Nehogy már neked kelljen terelgeti meg motiválni egy felnőtt embert. Az oké, hogy támogatod abban, hogy megvalósítsa a céljait. De ezeket a célokat nem neked kene kijelolnod.

2023. júl. 4. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!