Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszemre vagy a szívemre hallgassak ? Anyagi téma
Adott egy 32 éves férfi akivel ismerkedek. Jòl érzem magam vele jòl alakul DE egzisztenciàlisan borzalmasan àll... Otthon lakik, törlesztéseket fizet ami egy autò lizing egy hitel nemtudom mire meg telefon részlet...
Nem akarok anyagias és önzönek làtszani de mindenki pénzböl èl.
Neki nem lenne pénze albit fizetni én meg nem akarom eltartani nah meg annyira én sem keresek jòl, hogy meg se érezzem egy plusz fö költségeit.
Màsrészt gonosz dögnek érzem magam mert ö egy rendes kedves ember,régòta nem bánt velem senki ilyen jòl. Csak mégis ott vannak az anyagiak.
34 vagyok, sok lehetösègem nincs vàlogatni sem pedig az ismerkedésre mert nök között dolgozom.
Mit kellene tennem ezzel az egésszel?
Hát figyelj, mérlegelni kell...
Inkább egy csóró pasi, aki nem tud bánni a pénzzel és jóformán el kell tartani vagy az egyedüllét?
Te tudod, hogy NEKED melyik éri meg jobban.
4
Így értettem az eltartást. A 30-as éveitekben gondolom nem az a végső cél, hogy néha összefussatok egy limonádéra, hanem komoly kapcsolat, összeköltözés, közös élet, esetleg család, gyerek stb.
Ha ezt akarod, akkor el kell tartanod.
DE
Csak és kizárólag te tudod, hogy képes vagy-e ezt bevállalni, és boldogabb leszel-e, mint egyedül.
Az a baj, én sem keresek olyan jòl, hogy ezt be tudjam vàllalni. Vagy úgy tudnàm ha felélem a tartalékom ...de azt meg nyilvàn nem akarom.
Alig keresek többet mint ö, mégis félre is tudok tenni mert beosztom. De hàt 32 évesen én tanítsam meg ilyenekre?
De amúgy dolgozik? Ha őszintén elmondja, mennyi az annyi, amit kintlévőségre fizet, és az meddig tart, akkor mérlegelnék.
De még akkor is lehet a mérlegre mást is pakolni. Pl, hogy belemegy-e abba, hogy te oszd be a pénzt, mert te ügyesebben kezeled? Nem teljhatalmat kérsz tőle, csak racionálisan szemléled a jövőtöket. De szerintem minden a kommunikáción múlik. Őszinteség. Akkor is kimondani mindent, ha az adott pillanatban szarul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!