Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek meleg?

Figyelt kérdés
Incel vagyok legalább 10 éve nincs párkapcsolatom nem akarnak a nők, nem éreznek kémiát, szinte senki nem jelöl vissza Tinderen, nem írnak vissza társkeresőn. Kipróbáltam hogy meleg férfiakra jelöltem be Tinderen és sokkal több matchen lett. Szóval szerintem melegként sokkal könnyebb ismerkedni
2023. júl. 2. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

10#

Mivel ők maguk írják ezeket, ezért csak magával beszélhetné meg

Azt szokta is ne félj, ide meg kiokádja ami benne felgyűlt

És a legnagyobb poén az, hogy ha valaki végigpörgeti a kérdéseket a témában gykn, akkor kapásból talál pár "hogyan baszassam magam melegekkel?" típusú kérdést.

Mert ezek a degeneráltak arra élvezkednek ha valaki homár, persze csak akkor ha chad az illető. Ha közönséges férfi akkor csak egy incel b.zi a szemükben

2023. júl. 3. 07:48
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Semmi baj, neoprimitívek, ne zavarjon titeket, hogy férfi vagyok.🤣

Az ilyen megnyilvánulásotok igazolja, hogy ép elméjű nő soha az életben, bottal sem fog titeket megpiszkálni két méterről. Nyolcas voltam.😉

2023. júl. 3. 08:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet meleggé válni. Alapból az ember szexualitása egyébként egy skálán mozog, szóval nincs olyan hogy valaki 100% homoszexuális valaki meg 100% heteró (vagy legalábbis nagyon ritka). Ha te eddig csak és kizárólag a nőkhöz vonzódtál nem fogsz tudni tudatos döntés alapján hirtelen a férfiakhoz (is) vonzódni.
2023. júl. 3. 08:08
 14/17 anonim ***** válasza:

"ne zavarjon titeket, hogy férfi vagyok."

Nem zavar ha homár vagy

Ja és az a bizonyos bot nálam van, amivel csakis én döntöm el hogy kit piszkálnék meg és kit nem

Mivel a bot az enyém és nem a nőké

Ennyit a nők botjáról

2023. júl. 3. 08:09
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nem zavar ha homár vagy"

És még ezzel is mellé lőttél! 🤣Kettőből nulla eddig, nem megy ez neked.

2023. júl. 3. 08:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Melegeket ebből a szempontból énis irigylem, marha könnyű alkalmit találni nekik.
2023. júl. 3. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Feldugod a fakanalat ha bem jon be akkor sehogy.
2023. júl. 3. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!