Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek meleg?

Figyelt kérdés
Incel vagyok legalább 10 éve nincs párkapcsolatom nem akarnak a nők, nem éreznek kémiát, szinte senki nem jelöl vissza Tinderen, nem írnak vissza társkeresőn. Kipróbáltam hogy meleg férfiakra jelöltem be Tinderen és sokkal több matchen lett. Szóval szerintem melegként sokkal könnyebb ismerkedni
2023. júl. 2. 19:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Melegek állítólag a szexre hajtanak leginkább a társkeresőkön, méghozzá úgy hogy gondolom nem te leszel a férfi oldalon

Amúgy engedd el mert nemi orientációt pusztán tudatos döntés miatt váltani nem tudsz!

2023. júl. 2. 19:33
 2/17 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem vagy az alapból, akkor nem is tudsz azzá válni. Ezért elképesztő nagy butaság, hogy az itteni wokeok azt mondják, hogy legyél meleg. Mikor valaki a melegeket szidja, akkor bezzeg rögtön tudják, hogy ez nem úgy megy hogy akarom.
2023. júl. 2. 19:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a wokeok az incelek közt is van egy fura réteg aki azt tolja hogy a megoldás meleggé "válni" (gaymaxxing), de van egy olyan is amelyik meg nővé akarja operáltatni magát (transmaxxing).
2023. júl. 2. 19:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
3. Édes istenem, és az ilyenekkel vagyok ősszé mosva, csak mert nem voltam még nővel.
2023. júl. 2. 20:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

4#

Nem kell ám minden hülyeséggel foglalkozni

Attól hogy egyesek a végletekig túltolják a dolgot mert túlzottan ráérnek, még a probléma lehet egészen komoly is

2023. júl. 2. 20:08
 6/17 anonim ***** válasza:
33%

5. Csak pőpet érdekes hogy:

Ha én merem mondani, hogy a legtöbb nő, szerettei a magánál sikeresebb férfiakat, akkor mindjárt beindul hogy..... nincs nőm akkor = incel = nőgyűlölő = fideszesz = rasszista = erőszaktevő = terrorista...... Ami nem általánositás ugye, de én egy általánosító szemét vagyok. 😒

De ők lépten nyomon tolják az általánositást, nem dolgozol elég házi munkát, meg perverz állat vagy, aki élvezi ha rossz a nőnek, csak mert a heti egy szex nem elég....... És az nem baj......

Ami nem általánositás ugye, de én egy általánosító szemét vagyok. 😒

Kicsit nem megy nekik, az amit a másiktól meg elvárnak.

2023. júl. 2. 20:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, ki tudja...
2023. júl. 2. 22:35
 8/17 anonim ***** válasza:

Az inceleket szerintem még a melegek is undorodva tolnák el maguktól.

Továbbá a tény változatlan: az incelek nem érdemelnek párkapcsolatot.

U.I.: a hetero/homoszexualitás nem döntés kérdése.

2023. júl. 2. 23:41
 9/17 anonim ***** válasza:
23%

Igazából a nők nem érdemelnek párkapcsolatot

Mégis megkapják, mert a világ pont nem az érdemek szerint működik

2023. júl. 3. 07:36
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

8. “ U.I.: a hetero/homoszexualitás nem döntés kérdése.” Ezt legközelebb azon nőtársaiddal is közöld, aki minden nőket ért kritikára, csak azt tudják mondani, hogy akkor legyél meleg!

Jó?

Köszi!

2023. júl. 3. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!