Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-33 év közötti nők a kusza de fehér fogak kizáró ok ismerkedésnél vagy elfogadható?
8as vagyok. Ezek kifogások, ha nem akarod nem kell megcsináltatni, mert a legtöbb esetben nem kizáró ok a kusza fog, de ha ennyire zavar akkor ne kifogást keress, hanem egy fogszabályzó szakorvost.
Romolhat, ha nem takarítod rendesen. Fogszabályozás alatt sokkal nagyobb szájhigiénia kell, mint alap esetben (és kerülni azokat a dolgokat, ami nagyon beleragadhat a bracketekbe vagy a drótba...), de "cserében" havonta ellenőriz a doki. Nekem 4-5 hetente kellett menni aktiválásra (amikor húznak rajta). Sokkal nagyobb fogászati kontrollal jár, mint az akinek nincs szabályzója. Ráadásul ugyan úgy, ha jeleket lát a doki simán fúrnak, tömnek mellette. Nekem azt nem kellett, de fogkő szedés volt úgy, hogy fent volt. Az nagyobb kellemetlenség, amikor húznak rajta és pár napig feszít az egész fogsorod, de ennyi. Simán kibírható.
Nekem pl meg sosem nyúlt fogorvos a fogaimhoz de a hollywoodi mosolytol messze vagyok
Picik a fogaim, a mosolyom sem széles és ha ezer évig mosnam sem lenne rikító fehér
Ettől függetlenül ahhoz képest hogy természetesek szépek, de a hollywoodi hófehér lapát kerámia hejaktol lemaradok
Nekem is okoz ez gondot
"Fogszabályozással romolhatnak is a fogak, van benne kockázat."
Ez baromság, plain and simple.
Nekem egy 30 körüli pasiban kiábrándító lenne, ha nem is akarná rendberakni a fogsorát, akármi is legyen a probléma vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!