Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így gondolkodnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így gondolkodnak a férfiak?

Figyelt kérdés

[link]

Egy chatbol kivagott beszelgetes, 40es ronda ferfi, bemutatkozo szovegeben 18-25 ev kozotti szep nőt keres.

Elhuztam jobbra,h megerdeklodjem a miertjet.. es ezt a valaszt kaptam😬😀😀😀

2023. júl. 1. 11:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem minden a kor igen. Szóval kereshetne 35-50 éves korig, nemigaz?! ;)
2023. júl. 1. 11:57
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Olvasd el kérlek az utolsó üzenetét, tényleg érdekel ilyen hímk.rva véleménye? :D

Az a 40 éves férfi aki 18 éves lányokra megy rá, azok teljesen üresek. Képzeld el miről beszélgethetnek, a férfinak nincs igénye minőségi beszélgetésre, mert 40 évesen teljesen vissza maradott.

Semmire nem tartom az ilyen "férfiakat"

És nem gondolnám hogy dicsőség lenne olyasmi, amiért olyan sokan elítélik és lenézik.

2023. júl. 1. 12:01
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen, ismerkedjen a sajat korosztalyaban. Nekem biztos nem kene egy ven,ronda f@@
2023. júl. 1. 12:01
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Kattos.
2023. júl. 1. 12:02
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Igen az a menő ha 40 esek 29 évesekkel flangálnak mert ez azt jelenti a ferfitorvenykönyvben hogy még feláll nekik es attol hiszik magukat csak férfinak.
2023. júl. 1. 12:05
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
*20 évesekkel
2023. júl. 1. 12:05
 7/18 A kérdező kommentje:
De azok viszonylag a jobb kategoriaba tartozók. Ez meg dagadt, ronda fa szi. Ugy gondoltam megmondon neki h nem eppen realisak az elkepzelesei.. de miutan ezt megirta,lattam h eselytelen lenne😂
2023. júl. 1. 12:23
 8/18 anonim ***** válasza:
12%

A nők tényleg így gondolkodnak, hogy összejönnek saját maguknál anyagilag sokkal jobban álló, életben, karrierben, pénzkeresésben sokkal sikeresebb férfival? Miért nem a saját maguk szintjén nézelődnek? Aki nő keres 200 ezret, az max. 300 ezret kereső férfival jöjjön össze, máskülönben kiröhögteti magát.

Na mit gondoltok a fenti bekezdésről? Ha tükröt tartanak ugyanígy elétek ilyenkor. Mert pont ugyanilyen baromság, mint ez, hogy férfi nem kereshet. A nőknek tetszik a sikeresség, pénzesség. A férfiaknak meg a fiatalság, szépség. És nem a kor meghatározó, hanem hogy mennyire nézel ki jól és ezáltal mennyire tudsz fiatalabb nőt találni. Van olyan 36 éves pasi, aki ronda/kövér/stb és nem tud fiatal nőt találni (de korabelit is nehezen), más 36 éves férfi meg jóképű és könnyen talál pénz bevonása nélkül is fiatal csajt. Aki talál az talál, aki nem az nem. Olyat keres, ami tetszik neki. Ahogy a nőknek meg valamiért a saját maguknál pénzesebb, sikeresebb férfiak tetszenek sok esetben és nem érdekli őket, hogy anyagilag nem a saját szintjén nézelődik. Csak ilyenkor legyen már egy kis önreflexió, hogy mindenki a maga érdeke után megy, nem az, hogy én jó és normális vagyok, a másik meg nem az.

2023. júl. 1. 12:27
 9/18 A kérdező kommentje:

Szegeny 8asnak sincs sikere a nőknel

De egyebkent egyet ertek

Mindenki a sajat kategoriajaban keressen, anyagi teren is

De ez az ember se anyagilag,se testileg nem vonzo

Es megis vannak elvarasai es a stilusa is undorito es felhaborito😄

Ha szeretne egy szep not, akkor nem kedveskednie kene inkabb?

2023. júl. 1. 12:54
 10/18 anonim ***** válasza:
11%

A Chad-ek sem kedveskednek, nem kell a kedveskedes a noknek.

39F incel

2023. júl. 1. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!