Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha 50 éves ember lemegy a Balaton Soundra csajozni ?
Figyelt kérdés
Vannak 20-25 körüli nők akik illenek hozzám. Igaz egyszerűmelós vagyok de van megtakarított pénzem! Simán megtudom hívni egy italra! A közeli ismerőseim is elkezdtek fikázni hogy miért akarok menni. 😐 Lehet azért mert átlagosan nézek ki és van egy kis pocakom? A Sound egy modell divatbemutató vagy mi a fszom?2023. júl. 1. 08:12
41/45 anonim válasza:
Muscle beach szerintem jobb. Az hogy ki hàny eves nem szamit, az a fontos hogy nezel ki,igenyes vagy e, mentalisan hogy allsz. Vannak bombazo 50 es nők ès 30 eves lepusztult igenytelenek is.
42/45 anonim válasza:
Èn 50 pluszosan is odaàllok barki mellè. Nincs tetkom se szakallam,se tokàm amit szakallal kellene rejtegetnem. Naponta edzek 25 os BMI 11% testzsir. Akik nagypapàzzàk az 50 eseket kivancsi vagyok hogy nèznek ki
43/45 anonim válasza:
Naomi Cambell Jason Stathem nagymama es nagypapa a strandon? Fujj undorìtò? Inkàbb a pattanasos fekve hányó drogos 22 éves sose sportoló telefonnyomkodó? Nem ugyanaz a korosztaly nem mondom hogy veluk kell osszeàllni de azert ne fujjogjunk màr. Vegyen vissza mindenki es nezzen a tukorbe.
44/45 anonim válasza:
29-s.
Nekünk 45-50 évesen meg az ilyen begyepesedett múltban élő agyú nőktől van hányingerünk mint te vagy.
Pont nem fog érdekelni egy Nő sem hogy hány éves ha össze akar velem jönni.
Ja hogy a lányom lehetne,de közben meg nem az illetve gyerekem sincs nem is akartam sosem tehát szívem joga akárkivel is kikezdeni ha úgy van.
Tehát a kérdést feltevőnek üzenem csináld ha van kedved,és a konzervatívokra hallgassál.
45/45 anonim válasza:
Kerdező nem ìgy van, neked nem "főtt le a kàvè"! Egy csomoʻ 50 eves sokkal jobb fizikumu mint egy huszonèves. Keresgèlj a 35-45 èves nők között,azok køzött is rengetegen sokkal jobban néznek ki mint a huszonèves lanyok. Akik azt hiszik hogy azert mert huszonevesek jobban neznek ki mint a 40-50 èvesek azok nagy tevedesben vannak. Viszont korban jobban hozzàdillőt vàlassz, ès az nem azt jelenti-ahogy mondtam- ,hogy avval gyengebb minősèget fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!