Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gáz ha 50 éves ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha 50 éves ember lemegy a Balaton Soundra csajozni ?

Figyelt kérdés
Vannak 20-25 körüli nők akik illenek hozzám. Igaz egyszerűmelós vagyok de van megtakarított pénzem! Simán megtudom hívni egy italra! A közeli ismerőseim is elkezdtek fikázni hogy miért akarok menni. 😐 Lehet azért mert átlagosan nézek ki és van egy kis pocakom? A Sound egy modell divatbemutató vagy mi a fszom?

2023. júl. 1. 08:12
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
63%

20# Nem tudom te hány éves vagy, de kortól függetlenül mindig is meg voltak és lesznek a generációs különbségek.

Igen, tudom, én is fiatalos vagyok, de attól még nem leszek fiatal, még akkor sem ha annak érzem magam.

De írtam semmi gond azzal hogy 50 a pasi, az akkor is idős, legfeljebb a korosztályához képest jól tartja magát de ez a veszély se áll itt fent a kérdező esetében.

Akárhonnam is nézzük egy pocakos 50es pasinak lefőtt a kávé. Nem idős, mehet, de illúziói ne legyenek mert ez akkor sem az ötvenesek bulija na. Ez van ezt kell tudomásul venni.

2023. júl. 2. 07:05
 22/45 anonim ***** válasza:
44%
Sztem Ő ezt tudomásul vette , a fiatalosodás meg az efféle ostoba törekvés legjellemzőbb a fiatalabb korosztályra, ugyanis ők beleőrülnek az idő múlásától kivétel persze van az idősebbeknél is de messze nem ez a görcsös mint ami most megy , hiszen aki 22 az már kva öreg egyesek szerint is ...... A pocakosságot azért xar idehozni mert menj már ki az utcára egy fél órára. Akik szembejönnek emberek kb 90 %-a túlsúlyos korosztálytól és nemtől függetlenül. Szal pocakos xar külsejűnek lenni SEM kor függvénye. Aki buliba megy mindegy hova bizony ha a korral foglalkozna kb 19 től 22 évesig lennének csak vendégek ...... Aki azt mondja hogy lefőtt a kávé már biz kor felett annak kívánom azt a kort hogy érje is meg aztán majd kesereghet mert ezzel az agymenettel csakis csalódások sorozata vár majd rá. Amúgy ez a kor kérdés és az e körüli hiszti az egy jellegzetesen magyar és közép európai xar agymenet ..... dehát ja , ez jutott.
2023. júl. 2. 07:50
 23/45 anonim ***** válasza:
19%
Simán mehetsz, fel is csíphetsz nőket. De ilyene helyeken már a 30-35 éves kor is elég sok, amikor főleg 16-28 közöttiek vannak.
2023. júl. 2. 22:40
 24/45 anonim ***** válasza:
87%

Kutyát nem érdekli / zavarja, ha te 50 évesen ott próbálnád hajtani a huszonéveseket, csak az idődet pazarlod, ami nem a mi bajunk.

(Igen, tudom, hogy troll vagy, de hátha valakinek releváns)

2023. júl. 4. 11:23
 25/45 Hans Pötterman ***** válasza:
26%
Sajnos vagy nem sajnos rengeteg idétlen kis csitri van eltorzult apakomplexusokkal.. simán akadhat a horogra ez-az..
2023. júl. 4. 13:40
 26/45 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy csak csajozni akarna aki oda megy?Naaaaa.Azért na.Mert máshol nem is lehetne már? Ennyi agyfaxt ehhez a témához és ez jön le hogy végülis csajozhat ha akar..... Aztaqvva 😏
2023. júl. 4. 14:09
 27/45 anonim ***** válasza:
44%

,,Olvasom a hozzászólásokat , hát nem tudom bmeg. Ezek azt hiszik hogy aki 50 az már a halálra készül és max a koporsókról tudna csak beszélgetni? Ezek hol élnek ? Ennyire életszerűtlen agymenések ..... már megértem mikor egyszer hallottam egy beszélgetést , és az volt a téma hogy fúúú azta láttad azt a nőt? Biztos van vagy 25 MÁR!!!!! Ezeknek a 25 is sok már bmeg aki 20 éves körüli most? Ilyenek vagytok. Megbuggyant ócska értékrend aminek a származása ki tudja honnan , tán az elbaxott szülöi nevelés , ki tudja."

Ezen az oldalon már 30 évesen temetik az embert, a nőket meg már 25 felett.

2023. júl. 7. 12:05
 28/45 anonim ***** válasza:
54%

Vannak ott 40-45 közötti pasik is, akik illenek hozzám. Sajnos te kérdező, már vén vagy hozzám, fiatalabbat keresek.

Manyi néni, 70

2023. júl. 7. 16:34
 29/45 anonim ***** válasza:
82%

27

Nem, de vegye már észre magát a szerencsétlen, és ne a bőven lányakorabeli nőkre hajtson, hanem a 45-55 közöttiekre.

Hányingerem van a fajtátoktól.

23 L

2023. júl. 7. 16:36
 30/45 anonim ***** válasza:
34%
#29 A fajtád a tökéletes IQ hiányos érzelmileg trotty mintapéldánya. Majd te határozod meg kinek milyen korú partnerre lenne szüksége ugye?
2023. júl. 7. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!