Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha 50 éves ember lemegy a Balaton Soundra csajozni ?
20# Nem tudom te hány éves vagy, de kortól függetlenül mindig is meg voltak és lesznek a generációs különbségek.
Igen, tudom, én is fiatalos vagyok, de attól még nem leszek fiatal, még akkor sem ha annak érzem magam.
De írtam semmi gond azzal hogy 50 a pasi, az akkor is idős, legfeljebb a korosztályához képest jól tartja magát de ez a veszély se áll itt fent a kérdező esetében.
Akárhonnam is nézzük egy pocakos 50es pasinak lefőtt a kávé. Nem idős, mehet, de illúziói ne legyenek mert ez akkor sem az ötvenesek bulija na. Ez van ezt kell tudomásul venni.
Kutyát nem érdekli / zavarja, ha te 50 évesen ott próbálnád hajtani a huszonéveseket, csak az idődet pazarlod, ami nem a mi bajunk.
(Igen, tudom, hogy troll vagy, de hátha valakinek releváns)
,,Olvasom a hozzászólásokat , hát nem tudom bmeg. Ezek azt hiszik hogy aki 50 az már a halálra készül és max a koporsókról tudna csak beszélgetni? Ezek hol élnek ? Ennyire életszerűtlen agymenések ..... már megértem mikor egyszer hallottam egy beszélgetést , és az volt a téma hogy fúúú azta láttad azt a nőt? Biztos van vagy 25 MÁR!!!!! Ezeknek a 25 is sok már bmeg aki 20 éves körüli most? Ilyenek vagytok. Megbuggyant ócska értékrend aminek a származása ki tudja honnan , tán az elbaxott szülöi nevelés , ki tudja."
Ezen az oldalon már 30 évesen temetik az embert, a nőket meg már 25 felett.
Vannak ott 40-45 közötti pasik is, akik illenek hozzám. Sajnos te kérdező, már vén vagy hozzám, fiatalabbat keresek.
Manyi néni, 70
27
Nem, de vegye már észre magát a szerencsétlen, és ne a bőven lányakorabeli nőkre hajtson, hanem a 45-55 közöttiekre.
Hányingerem van a fajtátoktól.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!