Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gáz ha 50 éves ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha 50 éves ember lemegy a Balaton Soundra csajozni ?

Figyelt kérdés
Vannak 20-25 körüli nők akik illenek hozzám. Igaz egyszerűmelós vagyok de van megtakarított pénzem! Simán megtudom hívni egy italra! A közeli ismerőseim is elkezdtek fikázni hogy miért akarok menni. 😐 Lehet azért mert átlagosan nézek ki és van egy kis pocakom? A Sound egy modell divatbemutató vagy mi a fszom?

2023. júl. 1. 08:12
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
63%

Jajj 1 menj már a phszba.

Kérdező, semmit nem gondolok, mindenki azt csinál amit akar. Ha szerencséje van akkor ok, ha nincs az ő baja.

2023. júl. 1. 10:36
 12/45 anonim ***** válasza:
79%
van megtakarított pénzed? ok, akkor ha Soundra mész legyen nálad farzsebben 3-4 millió amiből megtudod hívni a lánykákat
2023. júl. 1. 11:24
 13/45 anonim ***** válasza:
81%
Mert öreg vagy oda és ehhez
2023. júl. 1. 11:38
 14/45 anonim ***** válasza:
80%
Sztem egy 50 éves melós nem a BS-ra akar csajozni menni :D még ha jól karbantartott üzletember vagy menő vállalkozó lennél...
2023. júl. 1. 11:43
 15/45 anonim ***** válasza:
81%
ez kb. mintha tátott szájjal rohannál a farokerdőbe
2023. júl. 1. 11:46
 16/45 anonim ***** válasza:
77%
Van egy haverunk, 49 és előtt velünk...miért lenne hozzá öreg? Mondjuk ő nem csajozni jött.
2023. júl. 1. 11:55
 17/45 anonim ***** válasza:
26%
Menj inkább nyugdíjas klubba tata, az biztonságosabb terep.
2023. júl. 1. 12:03
 18/45 anonim ***** válasza:
80%

3# Nem vagyok rosszindulatú csak realista.

Te magad mondtad, nem vagy egy top pasi. Ott meg rengeteg a fiatal, a 20-25 éves lányok 20-30 között keresgélnek, maximum 35. Te hol vagy ettől?

Semmi gond nincs azzal hogy 50 vagy, de gondolj már bele, neked tetszett egy 50 éves nő amikor 25 éves srác voltál?

Oké még ha idős fétised is volt, a 40 szuper volt, de 50?

Én csak jót akarok neked ezzel, kb korosztály vagyunk, csak tudom hogy működnek a dolgok.

Én biztos nem tenném ki magamat nevetség tárgyává, de ze tudod.

Ha mindenáron valami sikerre vágysz, akkor keress egy 40es nőt, még az is egy tízessel fiatalabb pipi mint te pasi, és engedd meg neki hogy ne legyen nádszál ha már te sem vagy kockás hasú.

Zsák a foltját, tudod...

2023. júl. 1. 12:19
 19/45 anonim ***** válasza:
93%
Felőlem menjél. Engem azért sem zavar, mert nincs igényem ilyen helyekre, mint a sound.
2023. júl. 1. 12:27
 20/45 anonim ***** válasza:
40%
Olvasom a hozzászólásokat , hát nem tudom bmeg. Ezek azt hiszik hogy aki 50 az már a halálra készül és max a koporsókról tudna csak beszélgetni? Ezek hol élnek ? Ennyire életszerűtlen agymenések ..... már megértem mikor egyszer hallottam egy beszélgetést , és az volt a téma hogy fúúú azta láttad azt a nőt? Biztos van vagy 25 MÁR!!!!! Ezeknek a 25 is sok már bmeg aki 20 éves körüli most? Ilyenek vagytok. Megbuggyant ócska értékrend aminek a származása ki tudja honnan , tán az elbaxott szülöi nevelés , ki tudja.
2023. júl. 1. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!