Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zalaegerszegen tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zalaegerszegen tényleg ennyire nehéz barátnőt szerezni vagy én látom rosszul?

Figyelt kérdés
2 éve munka miatt keveredtem ide, és az óta sem sikerült barátnőt találnom. Azt vettem észre, hogy nagyon kevés lány van és ha bele is botlok valakibe, már foglalt.

2023. jún. 27. 21:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

NA!!! Ez az Kérdező!!!

Valahogy pont visszanavigáltam ehhez a kérdéshez. Lehet gratulálni akkor???

dec. 6. 20:19
 22/25 A kérdező kommentje:

Sajnos még korai az öröm.

Szerdán még a billiárdozásra is igen-t mondott, tegnap már visszafogottabban beszélt velem, ma meg bejelöltem Facebookon, de egyelőre nem is jelölt vissza.

dec. 6. 21:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Én nagyon messze lakom Egerszegtől, de én találtam ott barátnőt a távolság ellenére. Együtt is voltunk távban egy ideig. Nem értem a problémát. Lehet mindegyiknek távbarátja van. Semmi extrát nem láttam az ottani nőkben.
dec. 7. 06:24
 24/25 A kérdező kommentje:

Örülök. Remélem, az óta is tart. :)

Szerencsés voltál akkor.

Még nem írtam, de itt nagyon az a szokás, hogy már 20 évesen megvan mindenkinek a párja, fél évre rá összeköltöznek és ilyen 22-25 év körül már jön a baba, rá 4-5 évre már válnak.

És igen, egyedülálló anyuka van bőven, de ha még saját gyerekre sem állok készen, akkor más gyerekére hogyan?

dec. 7. 09:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez nem szokás ott sem. Láttál már ilyet, az a tény.
dec. 7. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!