Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zalaegerszegen tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zalaegerszegen tényleg ennyire nehéz barátnőt szerezni vagy én látom rosszul?

Figyelt kérdés
2 éve munka miatt keveredtem ide, és az óta sem sikerült barátnőt találnom. Azt vettem észre, hogy nagyon kevés lány van és ha bele is botlok valakibe, már foglalt.

2023. jún. 27. 21:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

#10: Persze, írj nyugodtan, ha úgy érzed.

Munkahely váltásnak azért van racionális oka is. Valaki ugyanebben a szakmában már több mint dupláját keresi és heti 4 home office van. Mindkettőt nagyon hiányolom már.

Csak még rá kell venni magam, mert mégis csak ugrás az ismeretlenbe, új munkahely, megint új albérletet kell keresni.

szept. 19. 10:55
 12/25 anonim ***** válasza:
Hol próbálkozol az ismerkedéssel, Kérdező? Az edzőtermen kívül?
szept. 20. 10:57
 13/25 A kérdező kommentje:

Hát nem sok. Munkahelyen nyilván óvatosabbnak kell lenni, de azért azt tudom, hogy ott is mindenki vagy kapcsolatban van vagy elvált és van gyereke. Köztük még lett is volna olyan, akivel összeillettem volna, csak sem én sem ő nem nézte ki belőlem, hogy készen állnék a gyereke nevelésére.

Vonaton beszéltem még lányokkal, de ők is mind foglaltak voltak. Tinderen is voltam fent pár hónapig, ott még beszélni sem sikerült senkivel, de ott is kb az első 20 lány volt zalaegerszegi, utána már csak Szombathely, Nagykanizsa környékéről dobált be lányokat, utána már csak Pestről, Pécsről, Győrből.

szept. 21. 10:20
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha személyesen meg tudsz szólítani nőket gond nélkül, akár vonaton, az szerintem nagyon jó. Rendes, hagyományos internetes társkeresőt nem próbáltál? Társas tánc tanfolyamon nagyon sok ismerősöm talált párt, sőt, házastársat is (salsa például). Ezt konkrétan Zalaegerszegre mondom, én is ott élek. Sógorom, sógornőm salsa tanfolyamon jöttek össze. Én is idegenként jöttem ebbe a városba, munka miatt, senkit nem ismertem itt. Interneten találtam párt, aki a férjem lett, mondjuk ez már 12 éve volt.

Sajnos a társkereső és a tánc tanfolyam mellett más nem jut az eszembe nekem sem. Főleg, ha nincs itt kimondott baráti köröd.

szept. 21. 11:36
 15/25 anonim ***** válasza:
Azzal tudlak biztatni, hogy ne add fel, és ragadj meg minél több lehetőséget, hogy emberek közé járj. Sosem tudhatod. Én pl. nem gondoltam volna, hogy templomban! is lehet ismerkedni, de igen, lehet. Egy munkatársnőm Pesten úgy ismerte meg a férjét, hogy egy templomba jártak, és egyszer kifelé jövet beszélgetni kezdtek. Szoktak lenni jótékonysági főzések, például Vadpörkölt fesztiválon, meg, ami az Aqua Citiben szokott lenni (megint Zalaegerszegről beszélek). Ott szoktak főzni olyan csapatok, amikben elég sok csinos, fiatal, egyedülálló nő van. Ha neked nem okoz gondod így valakit megszólítani, beszélgetni, meg lehet próbálni. A gyerekem volt bölcsijében dolgozik rengeteg fiatal kisgyermeknevelő, egyedülállóak is. Na például ők is kint vannak minden ilyen jótékonysági főzésen. És szerintem vannak annyira szociálisak, hogy egy beszélgetés nem riasztja el őket.
szept. 21. 11:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Van valamilyen társasjáték klub is, de azt nem tudom, pontosan hol, facebook-on láttam egyszer, hogy hirdetik (Zalaegerszeg). Egyszer ott is érdemes lehet körülnézned, kik vannak ott.
szept. 21. 11:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha továbbra is úgy éled az életed, hogy nyitott maradsz, és jársz emberek közé, előbb-utóbb felbukkan valaki, csak ne add fel.
szept. 21. 11:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Akár ha könyvtárban látsz neked tetsző nőt, ott is meg lehet próbálni beszélgetni vele. Azt gondolná az ember, az egy döglött hely, de lehetnek ritkán kivételek. 12 éve járok könyvtárba, mióta Zalaegerszegre kerültem. korombeli férfit szinte sosem láttam ott, csak egy alkalommal. Akkor viszont külsőre, kiállásra, beszédstílusra is annyira szimpatikus volt az illető, hogy biztosan szívesen beszélgettem volna vele, ha valamiért megszólít (ha akkor még egyedülálló lettem volna). - Szóval igazából bárhol lehetne, de nagy szerencse is kell hozzá nyilván, hogy hozzád illő emberre akadj, aki pluszban szabad is, és tetszel is neki. De nem lehetetlen.
szept. 21. 11:59
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Hát még a zalai tekergőket mondták, ahol biciklis túrákat szoktak szervezni. Azért a biciklizés elég közel áll hozzám. Az Aqua park jó hely, azt is nagyon szeretem. Azért ez pozitívum Zalaegerszegben, hogy vannak ilyenekre lehetőségek. Itt amúgy senki nem riad el egy beszélgetéstől, ezt észrevettem.

Még májusban a Lord koncerten volt 2 nagyon csinos, fiatal lány, csak annyira egymással beszéltek, hogy nem akartam bontani a társaságot. Na pedig meglett volna a közös pont. Ha most együtt lennénk, már bejártuk volna az ország összes Lord koncertjét.

Még meglátom, hogy mit hoz a jövő. Továbbra sem zárom ki, hogy átmegyek Fehérvárra. Úgy is ez volt az eredeti terv, csak a Covid miatt kötöttem ki Zalaegerszegen.

Egyébként érdekesség, hogy a munkahelyen az elődöm pont ugyanezért mondott fel, ő már 36 éves volt és nem talált barátnőt. Elment Budapestre, rá 2 hónapra talált is, rá egy évre eljegyezte, majd még egy évre rá már megvolt az esküvő is.

szept. 21. 16:51
 20/25 A kérdező kommentje:

Belebotlottam egy szingli lányba, akinek nincs gyereke.

Kellett hozzá 3,5 év. Ez mérföldkő.

dec. 6. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!