Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zalaegerszegen tényleg ennyire nehéz barátnőt szerezni vagy én látom rosszul?
#10: Persze, írj nyugodtan, ha úgy érzed.
Munkahely váltásnak azért van racionális oka is. Valaki ugyanebben a szakmában már több mint dupláját keresi és heti 4 home office van. Mindkettőt nagyon hiányolom már.
Csak még rá kell venni magam, mert mégis csak ugrás az ismeretlenbe, új munkahely, megint új albérletet kell keresni.
Hát nem sok. Munkahelyen nyilván óvatosabbnak kell lenni, de azért azt tudom, hogy ott is mindenki vagy kapcsolatban van vagy elvált és van gyereke. Köztük még lett is volna olyan, akivel összeillettem volna, csak sem én sem ő nem nézte ki belőlem, hogy készen állnék a gyereke nevelésére.
Vonaton beszéltem még lányokkal, de ők is mind foglaltak voltak. Tinderen is voltam fent pár hónapig, ott még beszélni sem sikerült senkivel, de ott is kb az első 20 lány volt zalaegerszegi, utána már csak Szombathely, Nagykanizsa környékéről dobált be lányokat, utána már csak Pestről, Pécsről, Győrből.
Ha személyesen meg tudsz szólítani nőket gond nélkül, akár vonaton, az szerintem nagyon jó. Rendes, hagyományos internetes társkeresőt nem próbáltál? Társas tánc tanfolyamon nagyon sok ismerősöm talált párt, sőt, házastársat is (salsa például). Ezt konkrétan Zalaegerszegre mondom, én is ott élek. Sógorom, sógornőm salsa tanfolyamon jöttek össze. Én is idegenként jöttem ebbe a városba, munka miatt, senkit nem ismertem itt. Interneten találtam párt, aki a férjem lett, mondjuk ez már 12 éve volt.
Sajnos a társkereső és a tánc tanfolyam mellett más nem jut az eszembe nekem sem. Főleg, ha nincs itt kimondott baráti köröd.
Köszi :)
Hát még a zalai tekergőket mondták, ahol biciklis túrákat szoktak szervezni. Azért a biciklizés elég közel áll hozzám. Az Aqua park jó hely, azt is nagyon szeretem. Azért ez pozitívum Zalaegerszegben, hogy vannak ilyenekre lehetőségek. Itt amúgy senki nem riad el egy beszélgetéstől, ezt észrevettem.
Még májusban a Lord koncerten volt 2 nagyon csinos, fiatal lány, csak annyira egymással beszéltek, hogy nem akartam bontani a társaságot. Na pedig meglett volna a közös pont. Ha most együtt lennénk, már bejártuk volna az ország összes Lord koncertjét.
Még meglátom, hogy mit hoz a jövő. Továbbra sem zárom ki, hogy átmegyek Fehérvárra. Úgy is ez volt az eredeti terv, csak a Covid miatt kötöttem ki Zalaegerszegen.
Egyébként érdekesség, hogy a munkahelyen az elődöm pont ugyanezért mondott fel, ő már 36 éves volt és nem talált barátnőt. Elment Budapestre, rá 2 hónapra talált is, rá egy évre eljegyezte, majd még egy évre rá már megvolt az esküvő is.
Belebotlottam egy szingli lányba, akinek nincs gyereke.
Kellett hozzá 3,5 év. Ez mérföldkő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!