Tudtok Veszprémben vagy Zalaegerszegen olyan programokat, ahol akár barátokat is lehet szerezni?
Főleg ingyenes programok érdekelnének vagy akár "klubok". De szívesen elmennék akár moziba, múzeumba, előadásokra, stb. is valakivel.
20-as körüli korosztály érdekelne. :)
20/L
A jelenlegi barátaid barátait nem szeretnéd megismerni, hisz így a legegyszerűbb új barátokat szerezni?
Veszprém városában az egyetemen és a könyvtárban nézz körül, mivel ezeken a helyeken gyakran fordulnak meg 20 év körüli emberek.
#1: A jelenlegi barátaim is kilométerekre laknak, ezért keresek a környéken ^^”
#2: Megkérdezhetem hova valósi vagy? :D
1-es válaszoló vagyok.
Próbálj meg ezen az oldalon megismerni embereket. Nyilván nem olyan egyszerű, de valahol el kell kezdeni. Rengeteg jó fej ember található itt.
Annyi a hátránya, hogy viszonylag kevesen vagyunk Veszprémiek.
Vagy csak én voltam szerencsétlen és még sosem találkoztam ezen az oldalon Veszprémivel.
2-es vagyok
Debreceni vagyok így amikor azt mondtam, hogy messze van akkor komolyan gondoltam :D
Az előttem válaszolónak igaza van, diákmunkán sok embert meg lehet ismerni, lehet barátokat szerezni, bár nekem sose sikerült, de nem is azért mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!