Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleket jórészt a mentáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleket jórészt a mentális gondjaik tartják vissza a többi embertől?

Figyelt kérdés
Ismerek valakit, 25 éves aspergeres és eddig prostituáltakkal élte a nemi életét. De bekerült a pszichiátriára öngyilkossági kísérlettel ahol paranoid skizofréniát és azt hiszem bipolaritást gyanítanak nála, ott bent összejött egy nővel aki nyitott felé és kimenőn szexuális életet is éltek. Szóval még ez sem feltétlen állhat az ember útjába.
2023. jún. 27. 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyanakkor sokuk testképzavaros"

A PF es a rateme.lv idejeben nehez annak lenni.

39F incel

2023. jún. 28. 01:08
 12/21 A kérdező kommentje:
1.Szerintem bizonyos betegségek simán lehetnek az incelség kiváltó okai, önbecsülés, önbizalom.
2023. jún. 28. 02:12
 13/21 anonim ***** válasza:

11, PF? Raterne? Ezek mik?

A közösségi média idejében meg kimondottan könnyű annak lenni.

2023. jún. 28. 09:03
 14/21 anonim ***** válasza:
12-es, nem. Az incelség kiváltó oka maga az incel, aki elsajátítja a pill-baromságokat és még fórumokon is incelként mutatkozik be, ahogy 39F incel is teszi. Az önsorsrontás tökéletes példája.
2023. jún. 28. 11:48
 15/21 A kérdező kommentje:
14.Incel lehet bárki aki nem tud romantikus vagy szexuális partnert találni, nem kell ahoz incel közösségbe tartoznia vagy valami pillt bevennie, még azt sem kell tudnia mi az incel kifejezés. Ennek lehet oka a rendes férfi minta hiánya, iskolai bullying, előnytelen külső, valami betegség vagy sérülés ami eltorzítja az ember külsejét. Nem feltétlen jár együtt a nőgyűlölettel.
2023. jún. 28. 15:21
 16/21 anonim ***** válasza:

En 2011-ben "sajatitottam el a pill-baromsagokat", vagyis lettem blackpill-tudatu, egy nagyon transzformativ blogbejegyzes hatasara.

De 29 evig, a "pill-baromsagok elsajatitasa" elott sem kellettem a noknek, a blackpill viszont megmagyarazta az okait.

"PF? Raterne? Ezek mik?"

[link]

[link]

39F incel

2023. jún. 28. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Es 39 ev alatt meg nem jottel ra, hogy nem a kulsod miatt kotottel ki a vilag vegen? Te nem csak a parkeresesben nem futottal be egy lathato ivet, de az elet osszes teruleten leszerepeltel. Ez mentalis defekt, nem pedig az elonytelen kulso kovetkezmenye. Az incelek tobbsege, az elet minden teruleten szenved, na vajon miert? Mert keptelenek felnoni. Mikor jutsz el oda, hogy felismerd a belso mintazatodban a hibakat es nekiallj kijavitani oket? Ne mondd, hogy nincs mit, kicsit nagyobb onkritikad is lehetne.
2023. jún. 28. 20:26
 18/21 A kérdező kommentje:
A kilencest már jelentettem, nem értem miért van még fent. Egyébként sem rólam szól a kérdés.
2023. jún. 28. 20:30
 19/21 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt a 10-es skálán való külső értékelést gyűlölöm, ez kb középiskolás szint.
2023. jún. 28. 20:31
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

"de az elet osszes teruleten leszerepeltel"

Meselj, hol szerepeltem le?

39F incel

2023. jún. 29. 04:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!