Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha már nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már nem akarok annyi időt a párommal lenni?

Figyelt kérdés

Mikor hozzá költöztem 2 eve én két műszakba dolgoztam, ő meg reggeltől délután ötig. Megvolt a saját kis napi rutinunk, de mióta otthonról dolgozik és ő ossza be az idejét, azóta állandóan a nyakamon lóg.

Reggel nem tudok el menni futni mert húz vissza az ágyba hogy jaj pihenjünk még, elmegyünk kocsival a boltba pedig én biciklivel szoktam,de szerinte az hülyeség meg túl sok idő, inkább főzzünk valamit gyorsan mert ő éhes. Ha reggeles vagyok eljön értem. Be kell még ugrani ide meg oda, de aztán siessünk mert kitalált valamit a kertbe és azt meg kéne csinálni. Ha végeztünk akkor befekszik a tv elé de addigra már késő van hogy bármit is kezdjek magammal. Soha nem mozdulunk ki,mert neki nincs kedve, az idő állandóan el telik otthoni semmiségekkel. Ha próbálok vele beszélni róla hogy szükségem van egy kis énidőre, akkor nem akad ki, hanem kedvesen és értelmesen elmagyarázza hogy de miért nincs rá szükségem úgy, hogy megszólalni nem tudok, és végül mindig az van amit ő akar.

Nem tudom mit csináljak. Egyébként jól bánik velem, még egy férfi se volt ilyen kedves és figyelmes. Ha borítanék mindent és elköltöznék albiba az sok plusz kiadás lenne és a kutyámat se tudnám magammal vinni. Fogalmam sincs hogyan magyarázzam el neki hogy ez így nem jó.

30N

2023. jún. 27. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

Dobd ki!

Küldj egy képet ha megfelelsz akkor hozzàm átköltözhetsz!

2023. jún. 27. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd ott, aki nem képes teret hagyni a másiknak, azzal kár vesződni. (főleg hogy többször próbáltad megbeszélni)
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Menj haza a szülőkhöz pl. a kutyát vigye, ha engedik, ha nem, akkor maradjon ott (ha közösen vettétek).

Vagy ne hagyd magad, ne magyaráz neki semmit, egyszerűen menj biciklizni, ide-oda, lehet érteni fog belőle, lehet kidob.

4/8 anonim ***** válasza:
90%

"végül mindig az van amit ő akar"

Miért?

Biztos lehetne egyeztetni, hogy mi kinek mennyire fontos, és miben tud engedni.

2023. jún. 27. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Egy szó, kompromisszum. Meg kell találni ami neki is jó meg neked is. Ha nem juttok dűlőre akkor nem illetek össze.
2023. jún. 27. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Egyébként jól bánik velem, még egy férfi se volt ilyen kedves és figyelmes.

Na, itt tévedsz, de marha nagyot. Ez az ember elnyom, nem tartja tiszteletben a te életedet, vágyaidat, kéréseidet, hanem a saját életéhez akar hozzáidomítani. Eddig szimplán nem tűnt fel, mert párhuzamosan éltetek egymás mellett. Az egyetlen dolod, ami jó benne, hogy nem tettlegesen, meg szóbeli erőszakkal, hanem érzelmi zsarolással akarja ezt elérni. Bár, ez talán mégis inkább a kevésbé jó verzió, mert ha kiabálna, vagy vagdalkozna, akkor leglább nem lenne kérdés, hogy tipli van.

Persze, hogy anyagilag nehezebb egyedül, de neked kell eldöntened, hogy élet azt az életet, amit te szeretnél, vagy becsicskulsz neki most csak ezekben, később meg a többi dolgoban is. Mondj nemet, menjél futni, menjél bicajjal a boltba, csináld azt, amit TE szeretnél. Ha nem képes elfogadni, ha te nem ő vagy, akkor meg úgyis kimutatja a foga fehérjét, de addig időt nyersz a helyzeted rendezésére, jó esetben meg talán rá is átragad valami a jó tulajdonságaidból.

2023. jún. 27. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Beszéljétek meg jobban

Ezek piti mindennapi problemak amim csak erre az eletszamaszra korlatozodnak.

Beszeljetek, kossetek kompromisszumot. Pl te elmesz futni egyedul amig o alszik stb

2023. jún. 27. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

Egyszerűen az van hogy, mikor akarsz valamit, pl futni reggel, akkor fogod magad, és megcsinálod. Ha biciklivel mennél boltba, akkor elmész avval, ha nem akar legfeljebb nem jön. És nem hallgatsz az érveire, hanem csinálod ami neked jó.

Ha nem akar programot, akkor szervezel te, ha akar jön ha nem akar nem jön. Állj ki magadért.

2023. jún. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!