Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetről miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetről miért csak az ilyen nők vannak fent, ilyen nők találnak meg?

Figyelt kérdés
Én egy egyszerű tanár vagyok nettó 240.000 jövédelemmel aki a hivatásának él. Próbálok társat találni és felmentem internetes társkereső oldalakra, ott általában mindig az ilyen sikeres közgazdász menedzser vállalkozó típusú nőkkel futottam össze, akik valószínűleg jóval többet keresnek.... Hozzám szerintem nem ilyen nők valók, hanem a hasonló kaliberű mentős, pedagógus, óvónéni, ápolónő stb. típusú nők
2023. jún. 26. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
240 el egy takarítónak se leszel megfelelő “Férfi” Ezen az oldalon túloznak a 1 milliós női elvárással de a 600 nettó kb reális. Amennyiben olyan a nő hogy gyereket is szeretne majd.
2023. jún. 27. 06:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ne olyan csajt keress, aki pénz alapján választ partnert. Amúgy normális nő megérti, hogy nem egyenlő a felek keresete. De ha ez így zavar, nem tudsz olyan helyre menni tanítani, ahol többet fizetnek?
2023. jún. 27. 11:30
 13/14 anonim ***** válasza:
#11 nem zavar, hogy ezeket a f#szságokat itt a gyakorin mindig pasikák írják, nem nők?
2023. jún. 27. 15:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Kozmunkas jozskanak is juthat pénzes nő ha nagy a farka es jokepu.
2023. jún. 27. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!