Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetről miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetről miért csak az ilyen nők vannak fent, ilyen nők találnak meg?

Figyelt kérdés
Én egy egyszerű tanár vagyok nettó 240.000 jövédelemmel aki a hivatásának él. Próbálok társat találni és felmentem internetes társkereső oldalakra, ott általában mindig az ilyen sikeres közgazdász menedzser vállalkozó típusú nőkkel futottam össze, akik valószínűleg jóval többet keresnek.... Hozzám szerintem nem ilyen nők valók, hanem a hasonló kaliberű mentős, pedagógus, óvónéni, ápolónő stb. típusú nők
2023. jún. 26. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Mert gyerek vagy..
2023. jún. 26. 21:01
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Ezeknek a nagy része kamu. Interneten mindenki menedzser aztán a valóságban pénztáros a sarki traffikban csak szégyenli beírni.

Pasikra ugyanez x2.

2023. jún. 26. 21:01
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Mar az is baj,h egy no sikeres es nem akar rad tamaszkodni anyagilag?? 😂😂
2023. jún. 26. 21:22
 4/14 A kérdező kommentje:
3. Igen baj szerintem mert ezek egész mást mentalitású típusú nők nem csak az anyagi itt a kérdés hanem sokszor a gondolkodás is
2023. jún. 26. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ez szerintem hülyeség, egy kapcsolat nem ezen múlik. Az én férjem is.pedagógus, imádja a hivatását,én meg középvezető vagyok egy multinály 4x annyit keresek pomt, mint Ő, és 8 éve elvagyunk így boldogan.
2023. jún. 26. 21:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 2. írta, ezeken a netes társkeresőkön a delikvensek nagyrésze kamuprofil, vagy valóságos ember, aki kamuzik itt-ott. Ennyi, nem kell ezt túlgondolni.
2023. jún. 26. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Ennyi ésszel tanítani.. Amúgy akkor válts állandóan iskolát, hátha előbb utóbb lesz egy pedagógus, a vágyálmod. Ha már más nem jó. Vagy menj el a rokon gyerekéért óvónénit vadászni 🤦‍♀️
2023. jún. 26. 22:37
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 amúgy durva, de tényleg ez a színvonal a tanár szakmában. Előző munkahelyemen az ügyfelek kb 50%-a középiskolai és általános iskolai tanár volt, és csak hüledeztünk, hogy mennyire ostobák.
2023. jún. 26. 23:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Inkàbb ne taníts…
2023. jún. 27. 00:01
 10/14 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, indulj csak ki ebből az oldalból. Itt mindenki minimum nettó 800 ezer- 1 milliót keres, szerintük a nettó 500 az éhenhaláshoz elég stb.

Ne ebből vonj le bármit is. A sok idióta persze, hogy "menedzser" mert a haverja, aki szintén extrém "sikeres" belerángatta valami MLM szarságba és akkor ő már menedzser lett. Hány, de hány ilyen embert látok én is a saját váorosmban, volt pl. évfolyamtársak, ismerősök akik facebookon tolják a menő gyerek imidzset a valóságban meg munkanálküliek vagy valamilyen szar legalja helyen robotolnak. Attól még, hogy valaki felves zegy inget és csinál pár olyan fotót magáról, hogy mekkora üzeletember-vállalkozó, nem lesz az. Különben is akinek ténylegesen sikeres üzlete van az nem ér rá ilyen baromságokkal foglalkozni...

2023. jún. 27. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!