Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek hogy az utóbbi két három évben teljesen eltüntek az internetről a lányok?

Figyelt kérdés
Mikor két három éve interneten ismerkedtem akkor valahogy több randi összejött lányokkal, most utóbbi időben azt vettem észre hogy szinte abszolúte eltűntek a lányok. Chat oldalakon foglalt lányok vannak, társkereső Tinder oldalakon kamu profilok, nem írnak vissza abszolút, pedig két éve még vissza írtak. Fényképem nem változott ugyanaz a fénykép ugyanazok a körülmények Hát valahogy szerintem egyszerűen eltüntek a nők az internetről
2018. okt. 20. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Mert Magyarországon akkora férfitöbblet van, hogy még aki nőnek adja ki magát, az is férfi. Lassan a Föld felszínéről is eltűnnek a nők teljesen.

Ne mondj már baromságokat, hogy tűntek volna el? Én is volt, hogy 2 év után ugyanazokkal a képekkel regisztráltam vissza Tinderre, de akkor már valamiért kevésbé jó pasik írtak. Ez ilyen, egyszer fent, egyszer lent, de nem kell hülye következtetéseket levonni.

2018. okt. 20. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Valoszinuleg azert is van kevesebb mert a legtobb ferfi egybol jon a szexel meg a farokfotoival. Erre megis ki kivancsi?
2018. okt. 20. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

A prosztó, szellemileg retardált, csak a szex típusú férfiak teljesen leértéktelenítették a férfi nemet. Érdekes, mikor én írok egy nőnek, a válaszukban sokan megköszönik a kellemes meglepetést, ugyanis:

- jó a helyesírásom

- ismerem az írásjeleket

- nem a sablonos "szimpatikus vagy ismerkedünk" lózunggal nyitok.

A többi már "szakmai" titok. Ja, igen. Nem érdeklődöm a szexuális képességeik felől, nem akarom már másnak az ágyamba csábítani őket. A többit logikázd össze.

2018. okt. 20. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem tűntek el, csak már kevésbé dőlnek be az írásos hülyítésnek. 10-15 éve még óriási szám volt a chatelés, az online ismerkedés, mindenki szívét megdobogtatta egy-egy ilyen virtuális lovag, aztán jött a hidegzuhany, a valóság.

Óvatosabbak, tartózkodóbbak a nők.

2018. okt. 20. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

4-es. Egyetértek, és erre még az is rájátszik, hogy unalmassá vált a nők számára a napi 10-50db sablonos, "tetszel, ismerkedjünk, szexelünk... blablabla" sablonos semmi levelek. Aztán sokan nem tudják hol a helyük, a fotelból bepróbálkoznak olyan nőknél is, akiknek még köszönni sem mernének.

Nézz szét pl. olyan társkeresőkön, ahol látni hogy mennyi az olvasatlan levél az adott nőnél. Megsúgom, a 90%-nál 10+. Már el sem olvassák, már azzal sem fáradoznak, hogy töröljék őket. A társkeresők férfiközönsége meg kb. olyan, hogy lemennének pincsikutyába egy ingyen szexért. Hát ez aztán marhára férfias. Én megértem a nőket, és azt is hogy ez így alakult.

2018. okt. 20. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy kis valóság 2005-ből:

"Csábítottam, mint Szivlovag,

puhán gépelve mindegyik szót,

s nem vártam meg a szitkokat,

ha kiderült, hogy másnak is szólt…

James Bond lettem, míg ménem iszkolt,

új kód, új hölgyek és tinik;

később a nevem néha Miss volt –

Hol van már a tegnapi nick!"

2018. okt. 20. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy csak téged tiltott már le minden értelmes csaj...
2018. okt. 20. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szorulnak rá,Kérdező, kvázi bárhol találhatnak maguknak pasast, nincs szükségük arra, hogy társkeresőn vagy máshol próbálkozzanak. Akiket találni fogsz ezeken az oldalakon, azok nagy valószínűséggel kamuregesek, trollok, üzemeltetői botok, vagy csak körberajongást akarnak idegenektől, mást nem.
2018. okt. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!