Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt hogy a nőknek "rossz fiú"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hogy a nőknek "rossz fiú" kell és nem szeretik a "kedves férfiakat" szó szerint kell érteni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időszakban két olyan nővel is találkoztam akik tökéletes hibátlan külsővel rendelkeztek ráadásul intelligensek is kb az a szint aki bárkit megkaphat és mindkettőt rendszeresen verte az ex férje/barátja. Az egyikük egyszer kórházba került mert betört az orra.

Valahol tudat alatt nagyon sok nő ezt találja vonzónak, mert ez tekintik férfiasnak a kedves férfiakat meg túl bétának/férfiatlannak találják?

2023. jún. 25. 10:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

8ashoz még hozzátenném:

És gondoljuk csak szépen végig mennyire jófiú vajon az az ember, aki megvetéssel gondol, vagy esetleg (verbálisan) köppköd a nála sikeresebb férfiakra, vagy a nőkre, akik nem őt választották?

Ez lenne a kedvesség? Ez lenne a jófiúság? Mert ha valaki hajlamos erre az attitűdre, az elég valószínű, hogy csak tette a szépet amíg érdekében állt és valójában egyáltalán nem kedves, jó ember.

2023. jún. 25. 11:20
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
11! Vagy csak megunja, hogy kihasználták? Hmmm....
2023. jún. 25. 11:28
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
12, hát eleve miért hagyta, hogy kihasználják?
2023. jún. 25. 11:32
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Ha bármi miatt seggfej lesz, mindig az volt.
2023. jún. 25. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Normális, intelligens nő számára az erőszakos bunkó soha nem vonzó.
2023. jún. 25. 13:50
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
13! Mert vannak látod olyanok, akik nem az erőszakban meg mások elnyomásában hisznek, de látod jól bizonyítod, hogy miről beszélünk.
2023. jún. 25. 15:41
 17/22 anonim ***** válasza:

16, ki beszélt erőszakról és mások elnyomásáról?

Ha valaki ki akar használni engem és én ezt nem hagyom, akkor már egyből erőszakos és elnyomó vagyok, vagy mi?:D

2023. jún. 25. 15:47
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

17! Látom buta vagy és nem érted. Két fajta ember van, az akit kihasználnak meg az aki kihasznál. Eddig érted?

A "rosszfíú" az ugye a kihasználó de ez egyértelmű szerintem. Egyéb kérdés? Magyarázzam tovább is?

2023. jún. 25. 23:59
 19/22 anonim ***** válasza:

18, jó kétpixeles ember vagy, látom.

Majd ha megismerted a világ egy apró töredékét rájössz, hogy ennél jóval többfajta ember van. Pl ott van, akit megpróbáltak kihasználni, de az nem hagyta magát, ezért nem használták ki. Viszont ő nem használ ki senkit.

2023. jún. 26. 00:40
 20/22 anonim ***** válasza:

19! Ne magadból indulj ki! Kicsit nézz szét és használd a fejed. Csodát fogsz látni!

Akit nem használnak ki az használ ki másokat ilyen egyszerű ez, tudom. Milliószor látni. Csak ezt rosdz érzés elfogadni, ezért tiltakozol ennyire ellene.

2023. jún. 27. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!