Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármilyen építőjellegű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármilyen építőjellegű hatása annak ha az ember sokat randizik?

Figyelt kérdés

Nekem nem az a célom hogy minden héten mindig más nőt fektessek meg de egyszerűen nem jön össze soha semmi komoly.

Ettől függetlenül nem akarom feladni csak már nagyon úgy érzem hogy annyi időt és energiát ölök a randizásba félek hogy az élet egyéb területein ennek nem lesz jó hatása. Mintha valaki pl túl sokat videójátékozna vagy netflixezne stb. ....

2023. jún. 25. 06:48
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem fogsz izgulni többet az első randikon mert 100x volt benne részed
2023. jún. 25. 07:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor rátalálhatsz így arra, akit keresel, ha félre tudod tenni a korábbi élmények rossz tapasztalatait.

Tapasztalatot meg mindenképp szerzel. Én pl. sok randizástól jöttem rá, hogy nem csak bennem vannak hibák / nekem vannak problémáim, hanem azoknak is, akikkel randizok és nekik sokszor sokkal rosszabbak is ezek, mint nekem.

Milyen rossz hatása lenne? Játék és Netflix közben nem szocializálódsz, randi közben meg igen és az ember társas lény. Az a jó, ha ez annak a rovására megy, hogy nem az az egyetlen dolgod, hogy azerothot megtisztítsd a level 80-as paladinoddal a scourge-tol.

2023. jún. 25. 07:33
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Nekem egy rakat olyan randim volt hogy aki megjeleneik nem is olyan mint a képen hanem vmi beteg mutáns gnómoknak néznek ki valojában. Még az átlagot se érik el.

Aztán a jellem mellettem lesi a oultost az elso randin mikor örülhetne hogy vki egyáltalán szóba állt vele.

Aztán aki egy antiszoc életképtelen.

Vagy aki ronda mint a bűn de lesi a s.ggem.

Nem tudom hanyadik randira már ugy mentem el hogy olyan helyre szerveztem ami vmi forgalmatlababb hely hogy ne lásson senki az utcán kivel égetem magam, ha ez is egy mutáns lesz, meg kb már magamra se adtak randikra lementem melegitoben papucsban hogy ugyis ez is egy mutáns lesz.

Komolyan mondom egyetlen pasi volt csak aki hasonlitott a feltett képre de még jobban is nézett ki élőben és intelligens értelmes is volt és nem volt letagadott nője sem. Vmi szexkapcsolata volt csak de miattam kivágott mindenkit. Vele jártam pár évet(dehát ő meg narci igy off lettaz is)

Tehát a sok csalodás attol hogy letagadtak a neten 100 kg-t, vagy 10 évet meg egy rakat egyéb ami élőben derü ki, én már randikra ugy indultam el mintha a fogamat húznák.

Aztán elkezdtem videocsetelni igy csak videocseteken kellett csalódnom a továbbiakban.

Gyakran szüneteltetem mert idegileg nem egésen birom a sok selejtet.

2023. jún. 25. 08:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben randizgattam és a következő tapaszatalataim voltak:

-Sikerült megfelelően előszűrnöm, így nagyrészt értékes, értelmes embereket ismertem meg

-Megtanultam, mi az, amit képes vagyok tolerálni és mi az, amit nem, mi számít vonzónak számomra és mi nem

-Jókat beszélgettem

-Kaptam sok bókot, elismerő pillantást

-Megtanultam korrektül nemet mondani és megtanultam elfogadni, ha engem utasítottak el

-Lett pár rövid kapcsolatom így és lettek többéves barátságok is

2023. jún. 25. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Engem csak kiégetett és még jobban elkeserített. Pedig a 3-ashoz képest szerencsém volt, akikkel eljutottam randiig, teljesen rendben voltak. Remek férfiak, drukkolok is mindnyájuknak, hogy megtalálják a hozzájuk illőt.

Köztünk nem volt kémia. Semmi, egy szikrányi sem. Nem mozgattuk meg egymást, nem hatottunk úgy egymásra, ahogy egy férfinak és nőnek kellene. Ez az, ami a többedik eset után elég rosszul hat. Az érzés, hogy na, jön az x+1. ígéretesnek tűnő randipartner, de fogadjunk, vele sem lesz semmi... Hogy akkor most már mindig ez lesz? Sosem élhetem át, hogy majd' megőrülünk egymásért, meg kell elégednem valamiféle baráti vagy testvéri érzésekkel?

És az a baj, hogy nálam az nem működik, hogy feladom. Velem nem olyan kegyes az élet, hogy amikor elengedem a témát, nem foglalkozom vele, akkor valami csodás véletlen folytán az utamba sodródik az, akivel minden jó lesz. Ilyen mindig csak másokkal történik. Nekem meg ugyanúgy nem sikerül így sem, mint ahogy úgy sem, ha próbálkozom, randizgatok.

2023. jún. 25. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

Megértettem, hogy nem szabad külső alapján ítélni.

Keresni kell azt a vonzalom pluszt.

Ez lehet mell, nézés, vidámság, pozitív hozzáállás, megoldás orientáltság, kedvesség, aranyos/ego mentes viselkedés stb.

Sok férfi, srác ott rontja el, hogy nem érti meg:

- nagyon kell szeretni a nőt, minden hibájával együtt!

- Éreztetni kell a nővel, hogy nő, azaz számít felé a kommunikációs hangsúly, határozottság (nem egoizmus), szerénység (nem szolgalekűség), közvetlen, természetes viselkedés, nyugalom kisugárzása stb.

Úgy gondolom, hogy számít az öltözködés is.

Sajnos napjainkban hülyegyerek a divat.

- Tetkó, ami mögött nincs eszme, csak a külsőségek.

- Kigyúrtság, mert önbizalomhiányos a nagy része.

- Bohóc fesztiválos öltözködés.

Fogalma sincs a színek, esztétika jelentőségéről.

- Illemtan hiánya.

Fogalma sincs a hülyegyereknek, hogy mit jelent úgy alakítani a körülményeket talalkozaskor, hogy ne csak Én és a kiállásom, hanem a körülmények is hassanak a nőre.

Ez az un. előhatás.

Sajnos a férfiak legnagyobb része hülyegyerek szintjén van, mert nem akarja magát képezni.

Inkább marad másolat ember.

Nulla egyeniséggel, ami kiemelné a sok gyermek közül...

2023. jún. 25. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

"Köztünk nem volt kémia. Semmi, egy szikrányi sem."

Azért mert ilyen nem létezik, csak egy kitalált bullshit amivel egymást hülyítik az emberek. Ha arra gondolsz, hogy nem tetszett külsőre a másik fél az oké, az valós dolog.

2023. jún. 26. 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem erre gondolok, tetszettek, helyesek voltak. Csak jött volna a fizikai része, és semmi...

Eljutottunk a csókig, semmit nem váltott ki. Többedik találkozáskor sem. Ennek ellenére voltak, akikkel tovább folytattuk, mert adjunk esélyt a dolognak, hátha csak idő kell, összeszokás, eljutottunk a szexig is, ugyanígy semmi. Megvolt ugyan az orgazmus mindkét részről, mert az "mechanikus" alapon is összejön a megfelelő stimulációval, de ettől még ugyanolyan semmilyen volt, mint a csók.

Ilyen vagy sok esetben még rosszabb az, amikor nincs kémia, ezt értem alatta, elnézést a nyers részletezésért.

2023. jún. 26. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7: En is ezt hittem nagyon sokaig ferfikent, mert nagyon sokszor utasitottak el ezzel az indokkal, hogy nem volt meg a kemia. Aztan kb. 30 randi es egy nagyon rövid semmilyen / semleges kapcsolat utan Megismertem egy lanyt, akinek mindeneert odavagyok. Soha nem ereztem meg ilyen rajongast es szinte izzik koztunk a levego koztunk, amikor egyutt vagyunk.
2023. jún. 26. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Na, valami ilyesmi, 9-es jobban át tudta adni.

Nyilván együtt tudsz lenni egy semleges, egyébként kedves, normális emberrel, mert az nem az az eset, amikor undorodsz tőle, taszít. Csak minek? Jó nem lesz igazán... Legfeljebb a semminél jobbnak érzed, mert mégis történik valami, van valakid, de csak egy rövid ideig vagy így vele.

2023. jún. 26. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!