Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság hol lehet ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol lehet ismerkedni olyan csajokal akiknek kb mindegy pasi szemilyésége és elég nekik a lakhatás?

Figyelt kérdés
Adott mondjuk egy lány aki ovónőként dolgozik és kevés a fizuja és mát attól "el lenne ájulva" ha pasinak nettó 500e a fizuja van egy önálló lakása/háza ahol ő el tudna éldegélni a pasival.
2023. jún. 23. 13:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
82%

"Hihetetlenek az itteni nők. Szent megyőződéssel harsogják, hogy CSAK alap a sok pénz.

Viszont ha egy pasi itt sok pénzel ennek megfelelően próbálja kezelni őket akkor máris egy undorító alak szerintük."

Nem érted, amit te írsz. A sok pénz CSAK alap. Te CSAK ezt az alapot adod, mást nem, és ez sem sok pénz.

2023. jún. 23. 15:30
 32/38 anonim ***** válasza:
75%
29. Igen és még ha pesten ez is az átlag, azt vágod hogy még 4 millió nő él Magyarországon.
2023. jún. 23. 15:35
 33/38 anonim ***** válasza:
70%

Azt, hogy alap, nem úgy kell érteni, hogy mindenki keres 500 ezer nettót.

Viszont olyat mondhatok, hogy NEKEM alap, hogy mondjuk 400-at keressen meg. De én egy diplomás, értelmiségi, nyelvtudással rendelkező nő vagyok, és én is keresek 500 ezer Ft-ot, és van egy olyan életstílusom, amiből nem szeretnék engedni. Ha csak feleannyit keresne a párom, mint én, akkor engednem kellene belőle. Abban az esetben viszont engedek, ha olyan szakmája van, ami értékes, de rosszul fizetik. Pl. mentős, ápoló, szociális munkás, tűzoltó, stb. Amikor nagyon sokat letesz az asztalra, nemcsak munkája, hanem hivatása van, és nem tehet róla, hogy nem fizetik meg úgy, ahogy ő megérdemelné.

De ha egyszerűen csak lusta/tanulatlan/tehetségtelen, és ezért keres keveset, akkor szó sem lehet róla, hogy én engedjek.

2023. jún. 23. 15:39
 34/38 anonim ***** válasza:
31%
Troll kérdés, többen is lebuktatták azóta. Alekoszosan fogalmaz a kérdező, Alekoszt utánozza. Nem szabad válaszolni neki.
2023. jún. 23. 15:43
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
33. Értelmiségi aki nem tudja hogy mi az átlag fogalma…. 🤡
2023. jún. 23. 15:44
 36/38 anonim ***** válasza:
13%

35

Semmi olyat nem írtam le, amiből az jönne le, hogy nem tudom, mi az átlag fogalma. Sőt, nem is beszéltem átlagról.

2023. jún. 23. 16:17
 37/38 anonim ***** válasza:
76%
Az atlag es a median nem ugyanaz. A median a mervado.
2023. jún. 23. 16:28
 38/38 A kérdező kommentje:

"hogy mindenki keres 500 ezer nettót"

Budapesten lehet de én vidéken élek és ez itt nagyon jó fizunak számít.

2023. jún. 23. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!