Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők "Nincsenek normális férfiak" látásmódját okozhatja a kevés "mintavétel" problémája?
Ugye egészséges lelkületű nők törekszenek elkerülni azt hogy ribizliknek bélyegezzék őket, ezért teljesen logikus hogy nem akarnak minden nap másik férfival randizni, hogy eldöntsék, vajon ő lesz e életük párja.
Még ha minden nap meg is tudnának ismerni egy új férfit, azt is évente "csak" 365 férfi de ha belegondolunk ez is elenyészően kevés a teljes potenciálisan alkalmasnak vélhető férfiakhoz képest.
Valószínűleg az átlag, normál lelkületű, párt kereső nők viszonylag kevés férfit ismernek meg és ezen nagyon kevés minta alapján vonnak le következtetéseket és ez miatt simán kijelenthetjük hogy leginkább nagyjából a szerencsén múlik hogy megtalálja e a számára tökéletes férfit.
Akkor te minek irkalsz ha ennyire kiegyensúlyozott vagy? De az előző kommentekből kialakult... felvetődőtt az egyéjszakás kalandok sorozata, omg össze visszasag van. Viszlát
Hajrá mindenkinek
Én azért "írkálok", mert elítélem a mizoginizmust és míg élek szót fogok emelni, amikor igazságtalanul ítélnek el nőket, vagy általánosságban embereket.
Egy szóval nem degradáltam másokat a szexuális szokásaik miatt, hiszen egyrészt nekem ahhoz semmi közöm, másrészt az általad emlegetett "tisztesség" egy jellemvonás, ami kommunikációban és tettekben nyilvánul meg, nem pedig abban, hogy ki mit és hogy csinál a négy fal között a hálószobában.
Szóval a saját magad mások fölé helyezése erkölcsileg elég hamis illúzión alapszik, ha azt hiszed, hogy a szexuális partnereid száma miatt te automatikusan "tisztességes" vagy, miközben saját nőtársaidről fröcsögsz anonim.
Miért lennék igazságtalan? Engem meg szét zaklattak egész tinikoromban a lanyok mint ahogy azt már írtam, ők nélkül. Aztán ez folytatódott az életben, utcán stb.
Ezt olvasd el milyenek a lányok ha összefognak. Öngyilkosságba sodortak egy 15 éves lányt mert nem bírták elviselni hogy csinos. Én nem szapulom a lányokat hanem nem járok szemfedőben mert amit te képviselsz az egyoldalú. Azért mert nő vagy nem kell automatikusan a nőkért kiállnod abban az esetben ha elitélendően viselkedik. EMBEREK vagyunk elsősorban. Az elnyomott ferfiakert miért nem állsz ki? Akiket tönkretesznek kapcsolatokban stb? Én nem a nemet nézem,hanem ahogy viselkednek.
Igenis erkölcsösebben élek. Sajnálom ha ez neked fáj, hogy nem ment végig rajtam az egész egyetem stb. Mindenki húz egy vonalat morálisan. fáj a nőknek akiket megbélyegeznek azért mert valóban ágyból ágyba járnak ,az ilyen férfiakat is ugyanúgy egy 2 lábon járó nemibetegségként kezelik. Mindenki megtalálja hova tartozik...
Te két és fél pipás, engem meg szétzaklattak, aláztak meg vertek a fiúk, linkeljek én is cikkeket férfiak által elkövetett erőszakos bűncselekményekről, vagy statisztikákról hogy miért velük vannak tele a börtönök? Mire jó ez?
Én elmentem terápiába és dolgoztam sokat az érzéseimen, nem hibáztatok kollektívan sem férfiakat, sem nőket, ahogy azzal sem foglalkozom, ki kivel szexszel és hogyan. Ha annyira elégedett lennél magaddal és az életeddel, beleértve a szexuális életedet is, nem itt ítélkeznél és nyugtatnád magad, hogy te mekkora erkölcsös vagy, holott süt belőled a gonoszság meg a rosszindulat.
Trágár leszek, de rád férne még pár partner, hátha elmúlna a fene nagy frusztrációd.
Hú de kedves, és okos vagy.azt javaslod másszak még pasikra. A jellemed nagyon csodás mit ne mondjak, nem tudom ki tud elviselni. Neked ha szükséges még amit nekem kívántal csak tessék, meg ne állj. Kösz de én tisztelem a testem. Szégyelld magad hogy a 15 éves lányra aki megolte magát a lányok miatt igy reagálsz. Ez nem verseny. Pont azt hangsúlyozom hogy férfi és nők egyaránt tudnak aljasok lenni. Hallottál már női börtönről? Amber heard mit csinált? Evan peterst megverte Emma Roberts, most tapsoljak? Tönkreteszik, megalazzák a férfiakat ugyanúgy ahogy a másik nem is képes. Én mindegyik szituációt védem. Hol írtam olyat hogy a nőket nem védem. Rokonsagban bantottak nőket, a férjük teszi és elitelem, és fordítva is. Neked szükséged van még terápiára mert férfi gyűlölö lettel. Javaslom jól beszéld ki. Annak ellenére hogy ilyen csúnyát írtál nekem én sajnállak hogy ezt csinálták veled.
Ha lesz gyereked és lány arra nevelenéd hogy ha szét rakja bárkinek lábát akkor ugyanolyan erkölcsös mint a szomszéd Kati akinek párkapcsolata van? És Kati tiszteli magát. Sajnálom de nem egyenrangú. Hova torzul akkor a mi társadalmunk? Van egy határ. Engem nem vert meg soha férfi. Én normálisan viselkedtem velük és ők is velem a párkapcsolatban, tiszteltek.
Sok ferfitől hallottam, gazdagoktol is akik a könnyű nőkre csak rossz emlékként gondolnak. Most komolyan nyavajognak ezek a fajta nők? Nem tudják elviselni ha valakit szeretnek megbecsülnek, őket meg arra tartják vagy még arra se. Maguknak köszönhetik ha így kezelik, nem kellene mindenkivel lefekudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!