Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők "Nincsenek normális férfiak" látásmódját okozhatja a kevés "mintavétel" problémája?
Ugye egészséges lelkületű nők törekszenek elkerülni azt hogy ribizliknek bélyegezzék őket, ezért teljesen logikus hogy nem akarnak minden nap másik férfival randizni, hogy eldöntsék, vajon ő lesz e életük párja.
Még ha minden nap meg is tudnának ismerni egy új férfit, azt is évente "csak" 365 férfi de ha belegondolunk ez is elenyészően kevés a teljes potenciálisan alkalmasnak vélhető férfiakhoz képest.
Valószínűleg az átlag, normál lelkületű, párt kereső nők viszonylag kevés férfit ismernek meg és ezen nagyon kevés minta alapján vonnak le következtetéseket és ez miatt simán kijelenthetjük hogy leginkább nagyjából a szerencsén múlik hogy megtalálja e a számára tökéletes férfit.
#30: Ja, hát igen. Legyen egyenlőség, meg minden... De, azért nézd már meg a válaszokat itt is. A férfiak, a férfiak véleménye elszidva, a nők és a nők véleménye meg felpontozva. Hol a fenében van itt az egyenlőség? :D Meg hol a fenében van az, hogy csak a nőket szidják?
Írtam egy tök normális választ, aztán 6%-on áll. Szóval, az itt lévő legtöbb nő magára vette, hogy frusztrált és megkeseredett. Az itt lévő legtöbb nő csak szidja a férfiakat. Ebben mi az egyenlőség?
42 én nő vagyok és egyetértek veled. Nem függ attól hogy nő vagy férfi. Mert nőkben is vannak olyanok mint a kanegér és még azon is megsértődnek hogy azt írja valaki hogy nem tanítja meg az anyja hogy ne tegye szét a lábát minden jött mentnek. Pedig van benne igazság, ha nem hagyta el az anyja de nem is foglalkozott vele, hogy tartsa magát, tisztelje magát.
Sokszor meg már arra gondolok egyszerűen ilyen a természetük, és hiába tanítanák bárhogy is így is ilyenek, hiszen még kikéri magának hogy ő szexel össze vissza és ezért ne rib..cozzák le. Pedig sajnálom de nem leszel egy tiszta lelkű ártatlan hölgy akiért eme tulajdonságért bomlanak a férfiak.
Volt pasim aki már későn közölte hogy gruppentől kezdve semmit nem vet meg, persze ígérte, hogy miattam megváltozik, de hidd el nem tudta kiverni magából, tahó maradt. Már házas és neki ez is belefér. Szóval szerintem nőkben is megvan ez a típus és férfiakban is.
A normális férfiak akik megbecsülik önmaguk, testük, lelkük és tisztelni szeretnék a nőket meg belefutnak a könnyű nőcskékbe és ugyanúgy tönkreteszik ahogy a másik nemnél is előfordul ez.
Szóval nem kell takarózni a nőknek ezzel a gyenge érvvel, hogy őket egyből megbélyegzik. Persze van hogy ok nélkül, engem is elmondtak mindennek a gimiben és szűz voltam még, és kik keseritették az életem szerinted? A lányok, ők kiabálták rám hogy ilyen k..va olyan ku..va vagyok. Nem vagyok beképzelt de szép csinos voltam, bomlottak utánam a fiúk, nem tehettem róla hogy nézek ki, végig bántottak. Kevés fiú volt akik így tettek. Aztán felnőttként is utánam kiabáltak hogy nézek ki, meg szórakozóhelyen leöntöttek direkt nők. Nekem akart jönni egy alacsony duci csaj mert a barátja méregetett. Szóval tényleg a nők nagyon undorítóan tudnak viselkedni ha irígyek.
Exbarátom meg kiakarja harcolni hogy ne sminkeljek, ne vegyék fel szoknyát stb, és kezdett sértegetni hogy ha felvettem hosszú szoknyát úgy nézek ki mint Teréz anya,meg zsíros vagyok, holott tornáztam és egy narancsbőr nem volt rajtam. Meg leakartak taperolni utcán, mert nagy mellém van ahhoz képest hogy karcsú vagyok, szóval minden nemben vannak szemetek. De engem inkább a nők bantottak. Ilyenkor össze fognak a férfiak ellen, mintha őket csak aláznák.
45 én nem feküdtem le mindenkivel össze vissza, ráadásul szűz voltam és az irigy lányok bantottak. Csak ennyit tudtál leszűrni az egészből?
Pont azt írom hogy férfiak is megvannak ilyen tipusuak meg nők is... Férfiak szexelnek akarkivel, nők is cserélgetik ha kell ha nem, mit gondolsz minek fogják őket nevezni, ha egyszer nem tisztességesek?
Én nem viselkednek undoritoan, soha nem mentem belekötni lanyokba Irigységtől.
Az hogy megvan a véleménye a társadalomnak arról ha valaki könnyűvérű miért zavar annyira?? Ezt vállalta be...
Könyörgöm ki mondta hogy bajom van a szexualitással? Honnan tudod hogy én a párommal hogyan szeretkezek? Olyan gyerekes érveket tudsz felhozni! Nekem is volt több partnerem amíg meg nem ismertem az igazit és hidd el sok sok gyönyörben volt és van részem, de nem heti szintű partner cserével, hanem nekem évekig tartó kapcsolataim voltak. Sajnálom ha ez nehezen megy át. Attol hogy sokféle fa.sz fordul meg könnyű nőcskékben még nem lesz kiegyensúlyozottan szexuális életük vagy jobb mint akinek férje van és hűséges.
A kérdezőnek válaszoltam, hogy mi a véleményem az olyan nőkről akik fel vannak háborodva azon ha nem néznek rá jó szemmel mert azt se tudja kinél ébred föl másnaposan. Hidd el nem bánom, nyugodtan csinálják, ahogy az ilyen típusú férfiak is. Nem hiába löktem el magamtól az egyik exem ez végett, mert nekem nem fér bele, ő nem bírta kiírni ezt magából, küldte anyámnak milyen esküvői ruhát szán nekem és gyereket akart. mai napig annak ellenére hogy már házas és gyereke lett érdeklődik utánam, mert ritka és ezt ő mondta hogy egy nő nem pénzre hajt és ugrál 1ik f.szról a másikra,neki én voltam az igazi.
Szóval nem értem miért sérelmez ha nekünk ez nem fér bele.. És mióta kevered össze a békében vagyok a testemmel összefüggést az egyéjszakás kalandokkal. Neked kell rendet rakni, nem kicsit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!