Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők "Nincsenek normális férfiak" látásmódját okozhatja a kevés "mintavétel" problémája?
Ugye egészséges lelkületű nők törekszenek elkerülni azt hogy ribizliknek bélyegezzék őket, ezért teljesen logikus hogy nem akarnak minden nap másik férfival randizni, hogy eldöntsék, vajon ő lesz e életük párja.
Még ha minden nap meg is tudnának ismerni egy új férfit, azt is évente "csak" 365 férfi de ha belegondolunk ez is elenyészően kevés a teljes potenciálisan alkalmasnak vélhető férfiakhoz képest.
Valószínűleg az átlag, normál lelkületű, párt kereső nők viszonylag kevés férfit ismernek meg és ezen nagyon kevés minta alapján vonnak le következtetéseket és ez miatt simán kijelenthetjük hogy leginkább nagyjából a szerencsén múlik hogy megtalálja e a számára tökéletes férfit.
"Ugye egészséges lelkületű nők törekszenek elkerülni azt hogy ribizliknek bélyegezzék őket"
Már itt bűzlik a kérdés.
Pont attól válik végre lelkileg egészségessé egy nő, ha megtanulja lesz_arni , hogy ki minek bélyegzi.
Iszonyatos mód nem érdekel, hogy ribinek tartanak-e a mások vagy nem. 13 és 21 éves korom között abban éltem, hogy jajjj, vigyázni kell a jóhíremre, nehogy ribinek higgyenek, de aztán megtapasztaltam, hogy akkor is kitalálhatják, hogy az vagyok, ha nem adok rá okot sehogy, valamint olyan férfiak is járatták rám a szájukat, akik erkölcsi nullák voltak. Szóval el kell engedni a dolgot.
Majd annak a véleményére adok, aki számít, annak pedig automatikusan nem számít a véleménye, aki ribinek nevez engem, ilyen egyszerű.
"Ugye egészséges lelkületű nők törekszenek elkerülni azt hogy ribizliknek bélyegezzék őket, ezért teljesen logikus hogy nem akarnak minden nap másik férfival randizni, "
Leszrom, ki mit gondol, és teljes mértékben biztos vagypk benne, hogy a többi lány sem hagy ki randdit olyan indokkal, hogy pár lúzer pasi vagy vénasszny mit gondol.
"egészséges lelkületű nők törekszenek elkerülni azt hogy ribizliknek bélyegezzék őket" - egészséges lelkületű ember nem bélyegez meg senkit olyan dolgok miatt, amihez neki semmi köze.
Hol érdekel engem, hogy néhány szerencsétlen lúzer idegen "férfi" mit gondol rólam? Foglalkozzanak azzal, nekik miért nem jut nő, én meg élvezem az életem, ahogy tettem eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!