Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek normális online ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

A megfigyelésem az, hogy férfiként a legkisebb "hibát" sem követhetem el az első randin, vagy az azt megelőző csetelgetés során. Bármi olyat talál, ami csak egy kicsit is nem tetszik neki, rögtön ghosting és veszett az ügy. Ezt akár több napnyi csevegés, vagy találkozó után is.

Példa:

"Remélem nem csak azt keresed, hogy a lány jól nézzen ki"

(Itt már a megfogalmazásból látszik, hogy egy kritikus pont és óvatosnak kéne lenni.)

"De, pontosan ezt keresem és még egy csomó más dolgot. A külső csak a beugró szint"

Na most ez első olvasatra elég gáznak tűnik ("remélem nem azt keresed" -> "de, azt keresem"), a megfogalmazás miatt direkt ellentmondok neki. De, ha tovább olvassa, és van alapszintű szövegértési képessége (ami amúgy a magyarok zömének nincs), akkor láthatja, hogy jobb választ kb. nem is adhattam volna. Ugyanis azt írtam, hogy fontos a külső, de ez önmagában nem elég, még egy csomó más tulajdonság is fontos. Azt hiszem ebben így ilyen formában nincs semmi kifogásolni való. (Vagy tévedek?)

Miért van az, hogy egy kicsit erősebb megfogalmazás, vagy bármi nekik nem tetsző dolog miatt kiakadnak a nők ebben a helyzetben? Ezzel arra kényszerítenek, hogy 2x meggondoljam, hogy mit írok/mondok, sőt, egyenesen hazudjak. Vagy talán jobb, ha hazudok?

2023. jún. 20. 08:51
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj, hogy 1) idegenek beszélgetnék és 2) online.

Az onlinet könnyebb megérteni. Itt is van olyan példa, hogy valaki ír valamit, lepontozzák, majd később ír, hogy amúgy szarkazmus volt a válasza. Írásban nem halljuk a hangszínt, a hanglejtést, nem tudja senki, mire gondol a költő.

A másik az idegenség. Ha ráírok egy barátnőmre, vagy felhívom, hogy "mi van faaszkalap", nem fog megsértődni, mert ismer. Ugyanezt egy idegentől nem fogja elfogadni. Nem kell megjátszani magad, de ugyanúgy, ahogy nem kezded el első randin ecsetelni, hogy a nagymama mennyit szenvedett a rákkal és milyen mélyen depressziós vagy emiatt, úgy egy idegen embernek nem tolod egyből az "ilyen vagyok, fogadd el" baromságot.

Ezek annyira alap dolgok.

2023. jún. 20. 13:33
 32/43 anonim ***** válasza:
65%

Hazudsz te magadtól.

"Persze ugye egy nő szabadon mondhat, amit akar...."

Ezt el fogod akármelyik nőnek mondani? Hogy ez a fajta méreg benned van? Ja nem, az túl egyenes, túl őszinte dolog lenne, túlságosan garantálná a "nemet".

2023. jún. 20. 13:45
 33/43 A kérdező kommentje:

#30 Jogos kérdés. Röviden: nincs más lehetőségem. Soha nem jártam bulizni. Nem nekem való.

#32 Világos. xD Ugyanakkor a hazugság és az információ visszatartása között van különbség. Senki nem önti egyből a másikra az összes sz@rját. Idővel úgyis kiderül. Amúgy ha konkrétan pont erre kérdezne rá, nem hazudnék ebben sem. Legrosszabb esetben hárítanék.

2023. jún. 20. 14:09
 34/43 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem a külsőd sem jöhet be neki túlzottan, ha ennyire haldokló beszélgetést folytattok.
2023. jún. 20. 14:18
 35/43 anonim ***** válasza:
63%

"Amúgy ha konkrétan pont erre kérdezne rá, nem hazudnék ebben sem."

Igen, ez nagyon pasis. Arra játszotok, hogy az emberek normálisak, és direktbe nem fognak feltenni olyan kérdést, amire kényes a válasz.

Nem vagyok fenn egy társkeresőn sem, de szoktam kapni ismerkedős leveleket. Tudod, mi a közös bennük? Egyik sem kérdezi meg, hogy van-e kedvem ismerkedni. Gondolom, tudod, miért. Arra jön egy tiszta, egyenes "nem". És ti azt nem szeretitek. Szóval "kedveskedtek", van pasid?, és ha visszakérezek, hogy miért kérdi, baromi nehéz kimondatni veletek, hogy ismerkedni akartok.

Visszafele is ugyanezt csináljátok. Ha konkrétan nem kérdez rá valamire, kummantotok.

A hazugság célja a szándékos megtévesztés. Hogy ez aktív (hamisat állítasz) vagy passzív (igazat elhallgatsz), az teljesen mindegy, a lényeg, hogy megvezetni akarsz, és érdekes halmazállapotú a gerinced.

2023. jún. 20. 14:47
 36/43 A kérdező kommentje:

😯🤔

Tehát ha nem mondok meg minden f.st direktbe az elején, akkor az egyértelműen "pasis" hazugság, sz@r ember vagyok.

Ha megmondom az igazat kertelés nélkül, akkor joggal küld el melegebb éghajlatra, mert lehet megsértem az érzéseit, szintén sz@r ember vagyok.

Hát igen. Logikus.... 🤣

Ugye erre mondják, hogy a nőknek mindig igazuk van!

Na most ezek után csodálkozik valaki, hogy a nagy "nőcsábászok" mindig a hazugságot választják? De most komolyan.... Ha így is, úgy is én vagyok a sz@r, akkor már miért ne én legyek az a sz@r, aki legalább dugott? 😆

Köszönöm, most aztán tényleg megvilágosodtam!

2023. jún. 20. 15:20
 37/43 A kérdező kommentje:

#37 Ja és amúgy persze a nők soha nem hazudnak ls soha nem manipulálnak....

Csak ahogy tapasztalom, kb. MINDIG. 🤣

De amikor egy nőről van szó az más, az nem is hazugság. A nők ugye nem is kakilnak, főleg nem büdöset. Ami kijön belőlük azt az unikornisok hordják ki éjszaka a paplan alól. Az nem kaksi, hanem csillámpor.

2023. jún. 20. 15:24
 38/43 A kérdező kommentje:
Bocs, ez nem #37, hanem #35 akart lenni.
2023. jún. 20. 15:24
 39/43 anonim ***** válasza:
47%

Ha ennyit értettél meg az egészből, akkor ennyire vagy képes. Nem fogom 3x leírni.

Az egyetlen különbség az, hogy a férfiak verik magukat az őszinteségre, egyenességre. És közben sumákolnak, egy szavuk sem igaz.

Ennyit kéne csak, nem hazudni, hogy mekkora gerinced van. A képmutatás az egyik legundorítóbb dolog. De hát a férfiaknak a vérében van a kimagyarázása annak, miért erőszakolnak, ölnek, háborúznak.

2023. jún. 20. 15:30
 40/43 A kérdező kommentje:

#40 Igen. Ebben igazad van. Szégyellem is magam a toxikus maxulinitásom miatt (én csak így hívom).

Kívánom, hogy a jövő generáció fiúgyerekeinél akár gyógyszeres kezeléssel is akadályozzák meg a tesztoszteron termelődését. De még jobb volna, ha szelektíven abortálnánk a fiúgyermekeket. Ha ezt sikerül elérnünk, akkor az emberiség új hajnala virrad, megszűnek a háborúk, az éhezés és a nyomorúság. Ez az, hajrá csajok! Girl power!

2023. jún. 20. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!