Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek normális online ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

A megfigyelésem az, hogy férfiként a legkisebb "hibát" sem követhetem el az első randin, vagy az azt megelőző csetelgetés során. Bármi olyat talál, ami csak egy kicsit is nem tetszik neki, rögtön ghosting és veszett az ügy. Ezt akár több napnyi csevegés, vagy találkozó után is.

Példa:

"Remélem nem csak azt keresed, hogy a lány jól nézzen ki"

(Itt már a megfogalmazásból látszik, hogy egy kritikus pont és óvatosnak kéne lenni.)

"De, pontosan ezt keresem és még egy csomó más dolgot. A külső csak a beugró szint"

Na most ez első olvasatra elég gáznak tűnik ("remélem nem azt keresed" -> "de, azt keresem"), a megfogalmazás miatt direkt ellentmondok neki. De, ha tovább olvassa, és van alapszintű szövegértési képessége (ami amúgy a magyarok zömének nincs), akkor láthatja, hogy jobb választ kb. nem is adhattam volna. Ugyanis azt írtam, hogy fontos a külső, de ez önmagában nem elég, még egy csomó más tulajdonság is fontos. Azt hiszem ebben így ilyen formában nincs semmi kifogásolni való. (Vagy tévedek?)

Miért van az, hogy egy kicsit erősebb megfogalmazás, vagy bármi nekik nem tetsző dolog miatt kiakadnak a nők ebben a helyzetben? Ezzel arra kényszerítenek, hogy 2x meggondoljam, hogy mit írok/mondok, sőt, egyenesen hazudjak. Vagy talán jobb, ha hazudok?

2023. jún. 20. 08:51
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
64%

"De, pontosan ezt keresem és még egy csomó más dolgot." - ezzel még önmagában nem is lenne gond.

"A külső csak a beugró szint" - ez viszont vmi elképesztően nagyképűnek hangzik. Igen, nem árt, ha kétszer is meggondolod, mit írsz le.

2023. jún. 20. 08:54
 2/43 anonim ***** válasza:
45%

Nőként kérdezem: miért kell nektek ilyen nő? Miért akarna bárki egy olyan emberrel kezdeni, akivel képtelen jól érezni magát, mert egész életében tojásokon kell járkálnia, hogy ne legyen hiszti belőle?

Ismerkedtem egy férfivel és neki is volt valami hasonló megnyilvánulása (már nem emlékszem pontosan mi). Valami olyasmit mondott, hogy nem akarta ezt meg azt mondani, mert nem akarta, hogy nekem így meg úgy jöjjön le.

Ugyanazt tudom mondani, amit neked is:

Az nem a te szegénységi bizonyítványod, ha én képtelen vagyok kezelni a legártatlanabb őszinteséget is. Ha én kiborulok ilyesmire, én vagyok a szarfej, nem te és nekem kellene szégyellnem magam miatta, nem nekef.

2023. jún. 20. 09:07
 3/43 A kérdező kommentje:

Mondjuk ennyi erővel én is mondhatnám, hogy ha több napnyi beszélgetés után csak ennyit nézel ki belőlem, akkor bocs, de én is meg vagyok sértődve.

Persze ugye egy nő szabadon mondhat, amit akar....

2023. jún. 20. 09:07
 4/43 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem meg nem hangzik nagyképűnek. Normális ember a simpekkel ellentétben nem vágja magát hasra egy cuki mosolynál. Nőként én leírhatom, hogy a külső csak egy szükséges, de nem elégséges feltétel, de elfogadni már nem tudom, ha egy férfi is ezt gondolja rólam?

2023. jún. 20. 09:08
 5/43 A kérdező kommentje:

#2 A probléma az, hogy a megfigyelésem szerint 100-ból 95 ezen a szinten van. Ott bőven ez a normális, ez az átlag!

Ráadásul ez volt az első "hiba", amit elkövettem, úgy, hogy amikor elküldtem, már tudtam, hogy hiba volt...

2023. jún. 20. 09:10
 6/43 anonim ***** válasza:
66%

Hát necces azért.

Különben fotón sok ember sz#rabbul néz ki, mint a valóságban vagy épp jobban néz ki.

Szerintem nem a mondanivalód tartalmával van baj, hanem ahogy megfogalmazod. Fentit lehet finomítani, pl: nagyon sok tulajdonság fontos számomra, a külső is köztük van, hiszen az az első ami megfog egy emberben.

Illetve, csinálhatod, úgy, hogy a mondat elejére helyezed azt amit tudod, hogy hallani szeretne, a végén pedig amit te magad gondolsz. Ez ilyen tompító hatású. 😀

2023. jún. 20. 09:11
 7/43 anonim ***** válasza:
57%

Igen, és? Hány barátnő kell neked, 95, 5 vagy 1? Akkor ki nem szarja le, hogy mit gondol a többség? Ha csak egy ember gondolja másképp, akkor keresd meg azt az egyet.

100-ból 95 férfi utálja az óvszert. Egész eddigi életemben a maradék 5-re voltam kíváncsi és nem igazán maradtam egyedül.

2023. jún. 20. 09:12
 8/43 anonim ***** válasza:
50%
Áldom az eszem, hogy hetero nőnek születtem és nem kell nyakatekert szarságokra figyelnem, ha kommunikálni szeretnék valakivel
2023. jún. 20. 09:13
 9/43 A kérdező kommentje:
#8 🤣
2023. jún. 20. 09:15
 10/43 anonim ***** válasza:
25%
Hát, én nő vagyok, de szerintem kurvára nem normális, lehet okkal nincs egy barátnőm sem, csak férfi barátaim.
2023. jún. 20. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!