Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudjak újra bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudjak újra bízni a férfiakban?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt itthagyott minket exem a gyermekemmel. Azóta sem láttuk őt. Továbbléptem, szeretnék új kapcsolatot, viszont nem tudok bízni senkiben sem újra úgy érzem. Komoly kapcsolatot szeretnék, nem akarok kalandozni. Legtöbb “jelentkezőm” úgy érzem hogy nem akar kapcsolatot, akiknél látok erre hajlamot bennük meg hiába szeretnék nem tudok megbízni a csalódásom miatt. Mivel itt van a gyermekem is nem akarom hogy pótapák jöjjenek-menjenek az életében. Mit tegyek hogy újra készenálljak megbízni valakibe és tudjak nyitni a férfiak felé? Nagyon szeretnék szerelmes lenni meg minden, de sajnos nem megy..
2023. jún. 19. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Már amikor jó jel.

Lányom apja egyedül nevelte a lányát...7 évig. Aztán a nagylányát se látta azóta.

100 százalékig amúgy se lehet bízni senkiben

2023. jún. 20. 02:56
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
Állj össze a híres megbízható nőkkel.
2023. jún. 20. 06:08
 13/14 anonim ***** válasza:
34%
Minek kéne megbízni?
2023. jún. 20. 06:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem is ilyen hozzáállással akarok… változtatni akarok ezen, erről szól a kérdés. Az meg hogy senkinek sem kell egy anyuka azt engedjük már el.. nem azon siránkoztam szerintem hogy senkinek sem kellek. Kevesebb a lehetőség és biztos nehezebb jó párt találni de nem lehetetlen egyáltalán, sokan nyitottak így is.
2023. jún. 20. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!