Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A femcelek irigyek a boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A femcelek irigyek a boldog fiatalokra?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van valami baja. Dagadt nagyon. Vagy ezer betegség nehezíti a dolgát (hormonális , cukorbeteg , szíve rossz, vese, máj, epe, pajzsmirigy ) stb lényeg hogy ha nem is lehetetlen de nehezebb dolga van hogy egy egészséges teste vagy személyisége lehessen. Mivel túlsúlyos vagy lelkibeteg vagy elmebeteg ezért esélye nincs a férfiaknál.

B, vagy extrém csóró családba született. Olyanba ahol turkálóból öltöztek, a családjának sose volt még egy saját ingatlana sem.

És akkor azt látja a világban a társkeresés már csak a külsőségekről és az anyagi javakról szól.

Az ilyen típusú “vesztes” egyén 10-15,20 év alatt megkeseredik annyira hogy ha kimegy az utcára akkor már mindenkire irigy akinek másképp alakult az élete? Pl lát házaspárokat , boldog szerelmes fiatalokat , de még az általános vagy középiskolából kijövő tinédzsereknél is azt látja hogy azok simán szeretik egymást és boldogok. Ő meg ott van 25,30,35,40 évesen mint egy szamár nulla eddigi sikerrel a férfiak és párkapcsolat terén?

2023. jún. 18. 19:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom femcelnek számítok-e, de normálisan nézek ki, nem vagyok kövér, se bajuszos, semmi extra, de nagyon gáz se. A pasiknak valamiért nem jövök be, de szerintem csak szerencsétlen alkat vagyok. Nálam kövérebb, bunkóbb, rondább nőknek van párja, nem mondom hogy boldog párkapcsolata, de valami mégis van. Bizony irigy vagyok. Nem bántom őket, nem kívánok nekik rosszat, nem szólok be, csak magamban gondolom, hogy ez nem ér.

Szóval igen irigyek vagyunk, de ettől még nem vagyunk suttyó parasztok.

2023. jún. 19. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!