Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai generáció, gondolok itt a 20-25 éves fiatalokra tényleg képtelenek ismerkedni, online vs személyes?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy mostanság inkább messengeren,instán folyamatos a kommunikáció, viszont randira hívni az nem megy? Vagy nem akarnak? Szerintem az online-ba azt képzel mindenki amit akar, sokszor félre érthető.. ahol megismerkedtünk személyesen teljesen egymásra hangolódtunk.. viszont amióta véget ért a tanfolyam azóta szinte csak messenger.. egy randi. Vagy túl gyors lenne egy hét alatt találkozni. De mire kell vàrni? Nem értem.
25+N
2018. aug. 27. 18:06
1/4 anonim válasza:
Én meg fiúként azt kapom meg,hogy egy hét beszélgetés után túl korai a randi. Na akkor döntsd el.
2/4 anonim válasza:
Ha budapesti vagy vedd úgy hogy már el is hívtalak.
3/4 anonim válasza:
Első.1 hét nem korai.Ezt akkor mondják ha vagy nem jössz be nekik annyira vagy az illető nővel gond van vagy alapból nehezebben nyilik meg.De általában szerintem ez kifogás.
4/4 anonim válasza:
A 25 éves kor már nem tartozik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!