Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A femcelek irigyek a boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A femcelek irigyek a boldog fiatalokra?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van valami baja. Dagadt nagyon. Vagy ezer betegség nehezíti a dolgát (hormonális , cukorbeteg , szíve rossz, vese, máj, epe, pajzsmirigy ) stb lényeg hogy ha nem is lehetetlen de nehezebb dolga van hogy egy egészséges teste vagy személyisége lehessen. Mivel túlsúlyos vagy lelkibeteg vagy elmebeteg ezért esélye nincs a férfiaknál.

B, vagy extrém csóró családba született. Olyanba ahol turkálóból öltöztek, a családjának sose volt még egy saját ingatlana sem.

És akkor azt látja a világban a társkeresés már csak a külsőségekről és az anyagi javakról szól.

Az ilyen típusú “vesztes” egyén 10-15,20 év alatt megkeseredik annyira hogy ha kimegy az utcára akkor már mindenkire irigy akinek másképp alakult az élete? Pl lát házaspárokat , boldog szerelmes fiatalokat , de még az általános vagy középiskolából kijövő tinédzsereknél is azt látja hogy azok simán szeretik egymást és boldogok. Ő meg ott van 25,30,35,40 évesen mint egy szamár nulla eddigi sikerrel a férfiak és párkapcsolat terén?

2023. jún. 18. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Jó, de olyan-e, hogy femcel nincs is, csak férfi lehet lúzer. Ha nő van egyedül, akkor az sikkes, szándékos döntés, tisztelendő, erényes. Ha férfi (akár szándékosan is), az lúzer, suttyó, féreg, aljanép ráadásul hazudik is. Mert... mi azt mondtuk!
2023. jún. 18. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

2.

Mondta ezt... egy senki. Miért is kellene számítania ennek?

2023. jún. 18. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Igen, ahogy az incelek is. Randis kérdéseknél látszik, mennyi a toxikus válasz.
2023. jún. 18. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Hülye incelek már megint tobzódnak, gyűlölködnek? :D
2023. jún. 18. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Úgy gyűlölöm a luzer férfiakban, hogy lételemük arról fantáziálni, hogy a nők is lehetnek olyan nyomorultak és megkeseredettek, mint ők... Ez a fantázia legyen a legnagyobb örömöd az életben.
2023. jún. 18. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Igen, nálam kb így van, ahogy írod, bár én incel férfi vagyok.

Csóró családba születtem, alacsony vagyok, ronda. Betegségeim is vannak, amik megnehezítik az életem.

És valóban irígy vagyok a boldog emberekre, a nőket, akik vagy levegőnek néznek, vagy legszivesebben megölnének, utálom már mostanra.

2023. jún. 18. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
12%

5.

Mert ez nem volna lehetséges, csak a nemi különbségek miatt? Ez kőkemény szexizmus.

2023. jún. 18. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
27%

"Hülye incelek már megint tobzódnak, gyűlölködnek? :D"

Most keltem fel. Mindjart megyek tobzodni a palmafak ala.

39F incel

2023. jún. 19. 00:49
 9/11 anonim ***** válasza:
24%
Ne dőljetek be a kérdezőnek! Ez csak megint a kettősmércés tehén! Aki a lustasaga miatt kövér! És haragszik az egész világra amiért neki így a gazdag és sportos férfiak nem jönnek össze!
2023. jún. 19. 06:37
 10/11 anonim ***** válasza:
8. Álmodban is gyűlölködsz. Megmondta a gyk népe:D
2023. jún. 19. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!