Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek is tényleg van hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek is tényleg van hogy anyagilag nem érzik magukat elégnek a férfihoz?

Figyelt kérdés

Férfiaknál ez ugye egyértelmű helyzet, hogy muszály nekik anyagilag legrosszabb esetben annyit tudni mint amennyi nőnek van, de nekem az újdonság hogy hallottam van hogy nőket is tudja zavarni ha ők anyagilag kevesebbet tudnak felmutatni.

Csak mert azért legtöbb nőt ez egyáltalán nem zavarja, sőt épp az miatt mondják azt hogy ők így nőnek tudják érezni magukat, biztonságban hogy a férfi többet visz haza, több vagyonnal rendelkezik mint ők.

Nők akiket viszont ez kifejezetten zavar és ezért akár párkapcsolatba sem mennek bele, az miért van?

2023. jún. 18. 19:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Èn anno tudatosan választottam párt ebből a szempontból. Ugyanis az exem visszaélt azzal, hogy jóval többet keresett. A férjemmel majdnem ugyanannyi a jövedelmünk, talán 50 Euro az eltérés a javára.
2023. jún. 19. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!