Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi hogy akar így komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi hogy akar így komolyan nővel tervezni és nem érzi gáznak otthon lakik aztán oda vinné fel a nőt randik után ágyba aludni kefélni?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amikor a párommal összejöttünk, ő albérletben lakott, nekem volt saját lakásom, így kényelmesen, felváltva tudtunk járni egymáshoz és nem zavart senki. Viszont előfordult az is, hogy együtt utaztunk valamelyikünk szüleihez és ott aludtunk, azt is túl lehet élni. Felnőtt emberek vagyunk, nyilván a szüleink tisztában voltak azzal, hogy dugunk.
2023. jún. 18. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

3x költöztem albérletből haza majd vissza.

Most már lassan 2 éve otthon élek szülői házban. (Csak anyám él már)

Utolsó kapcsolatom után még 3 évig maradtam egyedül albérletben, hátha megismerek majd újra valakit...3 évet vártam erre, csupán azért, hogy húúúha külön egyedül élek...3 év után hazaköltöztem.

Azóta havi 120-at megspórolok.

Ha megismernék valakit és komolyabbra fordulna akkor biztos költöznénk.

2023. jún. 18. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Vagy külön él 20 25 évesen vagy lesz lakása...ha egyik se, akkor kuka.
2023. jún. 18. 20:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Sok nő is otthon lakik. Gondolom ők egymást jól tudják kezelni. Én olyat preferálnék, aki albérletben lakik. Így nem lenne vita, hogy nálam költözünk össze, de azzal se, hogy idegen neki a házimunka, önalló létfenntartás. Illetve már kialakult ritmusa van a szüleivel. Tehát nem kell anyuval konfrontálódnom mert ellopom a fiát.

Az együtt töltött idő egyébként, ha van a nőnek lakása nála, ha nem, akkor egyiküknél és igen, a szülőkkel egy házban történik. Azért nem a világ vége szerintem, foleg, ha neked van lakásod. Én szívesebben vagyok nálam, mint másnál. 🤷‍♀️

2023. jún. 18. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

El kellene már engedni ezt az irreális társadalmi elvárást, hogy csak akkor vagy valaki, akkor lehet érdemben veled foglalkozni ha már önállóan élsz. A mai magyar átlag ember nemtől függetlenül önállóan isszonyat nehezen tud saját otthont szerezni. Albérlet persze opció, de onnan saját ingatlanba átcuccolni kvázi esélytelen. Mondom mindezt átlag emberként! Nem 800ezres fizuval, vagy családi háttérrel.

Egyszerűen eljutott oda a magyar társadalom, hogy a fiatalok nem tudnak kiröppenni otthonról. A pénznyelő albérletbe meg nem mindenki ölné a pénzét.

Komoly nő pont attól lesz komoly, hogy ezt fel tudja ismerni és ha látja a másik törekszik az ésszerű leválásra akkor nem kukázza a másikat emiatt.

2023. jún. 18. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:
10%

13 vagyok. Bszki, felnőtt ferfi, aki szoba jöhet,

akkor lakjon otthon ha lakásra gyűjt.

Én se élek már rég otthon!

Van akinek mindegy, van akinek nem.

Egy csomó olyan pasi is van, aki otthon lakik és úgy sincs még egy nyamvadt kocsija se vagy semmi félretett penze.

Engem nem érdekel, hogy van e saját lakás vagy sem. De van ami alap. Én meg dolgoztam eleget azért, hogy vigyem valamire és nem vagyok hajlandó lejjebb adni.

Nem, nem kell mindent a pasinak fízetni. Egy 350 400as fizetés már jó...Én keresek 900at.

N 31

2023. jún. 18. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:

#16: Wow... Elég kiábrándító, hogy ilyen írásképpel valaki 900-at keres, tök értelmes ismerőseim meg kevesebbet.

Amúgy külön élek, de mit dolgozol? :D

2023. jún. 18. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:
45%

A kérdezővel csak egy baj van. A saját nyomorát a pasikra próbálja kenni. Pedig pont neki nincs egy nyamvadr albérlete. Nekem csak olyan komoly nőim voltak akikhez fel lehetett menni...

A ribiket felvittem párszor magamhoz...

2023. jún. 18. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:
16# pénzügyi szektorban dolgozol?
2023. jún. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!