Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik ezek a blackpill videók?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a blackpill videók? Mutatnátok néhány jellemzőt? Amire azt mondod úgy "felnyitja a szemet" vagy azt, hogy "nagyon gáz"

Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"Felnyitja a szemed" - megincelülsz. Ne nézz ilyeneket, szívj inkább friss levegőt.
2023. jún. 18. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 - Incel az, aki nem tud szexet/szerelmet találni hosszú hónapokon és éveken keresztül, akármit is csinál. Attól nem leszel incel, ha blackpilled leszel. Vagy már incel vagy, aki amúgy is sikertelen a nőknél, vagy ha már sikeres vagy, akkor nem leszel ettől sikertelen.

Én miközben ezt a wikit olvasgattam télen és tavasszal, közben az életem egy merő szex volt. De ezt nem dicsekvésből mondom, csak hogy lásd tényleg nem válik ettől valaki incellé, hogy tisztában lesz ezekkel.

2023. jún. 18. 09:34
 13/13 anonim ***** válasza:

12. Ja én sem vagyok az

Csak szerintem nem kell ezzel foglalkozni, ha amúgy jól megy minden nők terén.

2023. jún. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!