Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért határozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért határozza meg a saját szintjét?

Figyelt kérdés

A mai nők 90%-a a felső 5%-ba sorolja saját magát:

-csak szélsőségekben tudnak gondolkodni top manager vs gyári munkás, a metszet közepén lévő férfiakat nem szimpatizál

-a nők 70%-a szegénynek számít és a párkapcsolattól várja, hogy előrébb tudjon lépni az életben azaz, hogy az otthonról eltudjon költözni, autó, nagyobb anyagi lehetőségek illetve magasabb társadalmú státuszú ismerősei és barátai legyenek

-van egy erős diplomás réteg a nők között, de sok a szegény és végzettség nélküli, de magas anyagi igényű, akik a társadalmi realitásokat figyelembe véve sem akarnak ebből engedi, azaz nem mindenkinek jut gazdag és jóképű férfi

2023. jún. 17. 13:05
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
80%
Mindenféle kutatás azt hozta ki, hogy a férfiak hajlamosak túlértékelni magukat minden területen, a nők meg aláértékelni magukat.
2023. jún. 17. 17:29
 42/51 anonim ***** válasza:
19%
#40: Mit fogok látni? Gyakoris nők panaszkodását a férfiakra? Miért olvassam ezt végig?
2023. jún. 17. 17:35
 43/51 anonim ***** válasza:
74%
#42: például a #43-as hozzászólásban ezt a mondatot: "Elgondolkodtam a kérdésen, férfiként soha eszembe sem jutott, hogy azért tegyek aktívan, hogy vonzóbb legyen a külsőm bárki számára."
2023. jún. 17. 17:39
 44/51 anonim ***** válasza:
20%

#43: Öhm... Tehát van egy ember, aki ezt írta, ezért a férfiakra húzhatunk egy általánosítást? Az nem lehetséges, hogy neki esetleg van önkritikája?

És miért van az, hogy mindig azt emelitek csak ki, ami miatt a férfiak a rosszak? Ha beírja ugyanezt a szöveget egy nő, akkor miért nem veszitek figyelembe? Én ismerek erősen túlsúlyos nőt, aki kijelentette, hogy nem akar lefogyni, mert így is kell a pasiknak. Vagy ezt most nem nézzük, mert épp nem az az oldal mondja?

2023. jún. 17. 17:44
 45/51 anonim ***** válasza:
83%

"Én ismerek erősen túlsúlyos nőt, aki kijelentette, hogy nem akar lefogyni, mert így is kell a pasiknak. Vagy ezt most nem nézzük, mert épp nem az az oldal mondja?"

Nem, ez teljesen más. Azt mondja, KELL így is a pasiknak. Ha azt mondaná, dehogy fog ő lefogyni, de nem kell így a szemét pasiknak, akkor az ugyanez lenne, csak pepitában.

Itt nem azért sír a kérdező, mert dagadtan is kell a nőknek.

2023. jún. 17. 19:19
 46/51 anonim ***** válasza:
86%

"Pont ugyanannyira, mint a ferfiak..."

Nem.

Egy neked nem tetsző nő, egy kövér, átlagos nő, aki láthatatlan neked az utcán, ugyanúgy szőrtelenít, szépíti/ápolja a körmét, a haját, az arcbőrét, sminket is használhat, parfümözi magát, megválogatja a ruháit, míg egy kövér, átlagos férfi kinyúlt ruhákban, benőtt, begyulladt szőrszálakkal, izzadtságszagúan létezik a világban.

Tudom, itt mindenki kivétel lesz, de ÁTLAGBAN ez a különbség létezik a két nem közt.

2023. jún. 17. 19:25
 47/51 A kérdező kommentje:
36# ezt a fajta kényességet ily módon kifejezni nagyon taszitó
2023. jún. 17. 21:21
 48/51 anonim ***** válasza:
Az igazság nem mindig szép. Nem is tudják sokan elviselni.
2023. jún. 17. 21:23
 49/51 anonim ***** válasza:

14'

en se ismerkedek nalam jobbal, mert egyszer probaltam es szar megfelelesi kenyszerem volt. Folyton azon izgultam h mit gondol rolam nem igazan birtam feloldodni es onmagam lenni. ha meg alabb valasztok konnyen idegesit a srac pedig nem volt undi, se butabb de vagy en idegesitem a masikat es szerelmes vagyok vagy o idegesit engem egyik se jo mindig valami hibadzik szoval fasza. Nekem csak a ket veglett sikerult vagy ful onmagam lehetek vagy szerelem kilove viszont jo a tarsasaga van tipitapi de nincs rajongas. ha a rajongas kell akkor meg jobb kell mint en

Mondjuk sokszor volt olyan h az elejen azt hittem h jobb mint en aztan hamar kiabrandultam pedig nem volt semmi durva tett ergo en hajlamos vagyok az elejen minden magabiztos embert magam fole helyezni szoval az onbizalmammal is problema van szoval az se konnyu beloni magad mert van akinek az modellalkat az gebe pl( ha felsz a tutol pff)

a 14-es exenek pl biztos a nagy mell jott be de a sztriptiz csaj meg biztos nem volt gatlasos szexben stb o meg azt hiszi a plusz 1okg miatt lol amugy meg -3 ev alatt siman megunnak barmilyen testet de 40 felé kozeledve mar nem pattognak annyit en is egyre kevesbe szanom ra magam az ismerkedesre..ha nem kimondottan szar a kapcsolat akkor szakitani is rohadt nehez

2023. jún. 17. 23:30
 50/51 anonim ***** válasza:
48. Ez bizony így van.
2023. jún. 18. 08:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!