Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért határozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért határozza meg a saját szintjét?

Figyelt kérdés

A mai nők 90%-a a felső 5%-ba sorolja saját magát:

-csak szélsőségekben tudnak gondolkodni top manager vs gyári munkás, a metszet közepén lévő férfiakat nem szimpatizál

-a nők 70%-a szegénynek számít és a párkapcsolattól várja, hogy előrébb tudjon lépni az életben azaz, hogy az otthonról eltudjon költözni, autó, nagyobb anyagi lehetőségek illetve magasabb társadalmú státuszú ismerősei és barátai legyenek

-van egy erős diplomás réteg a nők között, de sok a szegény és végzettség nélküli, de magas anyagi igényű, akik a társadalmi realitásokat figyelembe véve sem akarnak ebből engedi, azaz nem mindenkinek jut gazdag és jóképű férfi

2023. jún. 17. 13:05
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
2%
Igen mondom és kész. Az hogy én tudom mi a szeretet nem jelenti azt hogy bárkinek adnám és bárki megérdemli. Én sose adnék elő provokálás nélkül ilyen monológot. Az ő beteg szövegeléséhez elég annyi ha a másik nem született jóképűnek vagy épp nem egy kinyalt kis aktamuci hanem mondjuk láthatóan fizikai munkás. Ő akkor már azt mondja hogy nem méltó hozzá és egy hányadék is gusztusosabb nála. Én soha nem beszélnék így más emberi lényekről. és igen tudom mi a szeretet. Én sírig tudnék szeretni valakit és mindent megadni neki és akár meghalni érte. Erre egy ilyen egoista felületes ember nem képes,sőt még ki is röhögi.
2023. jún. 17. 15:09
 32/51 anonim ***** válasza:
78%

Fogalmad sincs, mi a szeretet.

Gusztustalanabbul beszéltél egy emberi lényről. Normális emberben ilyen gondolatok nincsenek, provokálás ide vagy oda.

De legalább örökre egyedül maradsz. Szeretgetheted magad.

2023. jún. 17. 15:19
 33/51 anonim ***** válasza:
11%

"Normális emberben ilyen gondolatok nincsenek"

Mert olyan van hogy a másik emberi lény olyan undorító hogy hányáshoz hasonlítja? Egy ember aki érző lény, akit ugyanúgy anya szült és nevelt stb

2023. jún. 17. 15:21
 34/51 anonim ***** válasza:
83%

Bárkit tarthatsz undorítónak. Ezen megsértődni.... nagyon azt kell hinned, hogy te vagy a világ közepe, hogy egy ilyenen megsértődj.

Van, aki undorodik az anyajegyektől, a kopaszságtól vagy épp a sok szőrtől. Ismerek olyat személyesen, aki undorodik a nagyon világos kék szemtől.

Amíg nem megy oda hozzád valaki, hogy kötekedjen vagy megverjen azért, aki/ami vagy, addig kuurvára mindegy, mit gondol.

Rajtam is lehet száz dolog, akár számomra teljesen semleges is, amit mások undorítónak tartanak. És? Ki a szart érdekel? Miért kell engem mindenkinek szeretnie?

2023. jún. 17. 15:50
 35/51 anonim ***** válasza:
21%
Az undor erős kifejezés. Normális lelkileg ép ember nem mond ilyet csak kegyetlen humanoidok. Normális ember azt mondja hogy neki nem tetszik. Az a válaszoló nő meg föléjük is pozicionálja magát és meg van győződve hogy ő értékesebb.
2023. jún. 17. 16:05
 36/51 anonim ***** válasza:
83%

Undor olyan dolog, amit nem tudsz kontrollálni. Én öklendezek a saját kihullott egy szál hajamtól. (Meg másokétól is.)

Egyáltalán nem erős kifejezés, csak nagyon érzelgős vagy és nagyon magadra veszed. Meg kellene erősödnöd lelkileg.

2023. jún. 17. 16:16
 37/51 anonim ***** válasza:
87%

Külsőre én a felső 30-40 százalékba sorolom magam. A célom a felső 20% lenne, ezért viszont a testemet formába kéne hozni.

Végzettségre, anyagihelyzetre, külsőre kb azonos párt keresek.

Ha lehet, nem lőnék nagyon magam fölé semmiben, mert se butának nem akarom magam érezni a párom mellet, se kitartott nem akarok lenni, se a csúnyácska barátnő, akin a fiu kornyezete csak csodálkozik, hogy a pasi miért is lehet vele.

Ugyanakkor olyannal nem lennék együtt, akit kevésnek érzek magamhoz ezért kell tudnom hol is állok.

Nem hiszem, hogy a többség a fölső 90%ba tenné magát. Legalábbis a környezetemben nem ez a jellemző. Viszont valako, akit a többség elutasít, érthető, hogy ezt érzi.

2023. jún. 17. 16:55
 38/51 anonim ***** válasza:
40%

"A célom a felső 20% lenne, ezért viszont a testemet formába kéne hozni."

Na ez az. A nők általában kihozzák magukból, amit ki lehet, vagy legalábbis megpróbálják.

2023. jún. 17. 17:07
 39/51 anonim ***** válasza:
0%
#39: Pont ugyanannyira, mint a ferfiak...
2023. jún. 17. 17:11
 40/51 anonim ***** válasza:
63%

#39: ez EGYÁLTALÁN nem igaz. Lásd:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Olvasd végig az összes választ.

2023. jún. 17. 17:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!