Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért határozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért határozza meg a saját szintjét?

Figyelt kérdés

A mai nők 90%-a a felső 5%-ba sorolja saját magát:

-csak szélsőségekben tudnak gondolkodni top manager vs gyári munkás, a metszet közepén lévő férfiakat nem szimpatizál

-a nők 70%-a szegénynek számít és a párkapcsolattól várja, hogy előrébb tudjon lépni az életben azaz, hogy az otthonról eltudjon költözni, autó, nagyobb anyagi lehetőségek illetve magasabb társadalmú státuszú ismerősei és barátai legyenek

-van egy erős diplomás réteg a nők között, de sok a szegény és végzettség nélküli, de magas anyagi igényű, akik a társadalmi realitásokat figyelembe véve sem akarnak ebből engedi, azaz nem mindenkinek jut gazdag és jóképű férfi

2023. jún. 17. 13:05
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
80%
Pont ezen az oldalon látszik kristálytisztán a feltett kérdések arányából, hogy ez a hisztéria a férfiakra igaz a nőkre pedig pont nem.
2023. jún. 17. 13:41
 12/51 anonim ***** válasza:
40%
És tudod mi a vicces? Hogy a felső 5% aki belsőleg, külsőleg van ott, az egy hétköznapi férfival jön össze és boldogok. Nem a mindig "jobbat" keresik. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
2023. jún. 17. 13:41
 13/51 anonim ***** válasza:
38%

9

Én például nem folytatom az ismerkedést, ha nálam sokkal jobb külsejű a pasi, mert ő tuti csak rám fanyalodna, de nálam jobbat akar. Egyszer megszegtem ezt mondjuk, huszonpár éves voltam, ismerkedtem egy tökéletes külsejű férfival, de tényleg, írtam neki, hogy szerintem nem passzolunk, mert nincs jó alakom, ő meg erősködött, de elköszöntem, újra meg újra írt, végül csak találkoztunk és teljesen odavolt értem, 3 éves kapcsolatunk volt végül. Mondjuk annyiban nem tévedtem, hogy az utolsó egy évben már csalt engem és miután szakítottunk, fél évre rá feleségül vette azt a nőt, meglepetés...aki egy sztripper csaj, tökéletes alakkal, szilikon cicikkel. :D De éveken át tök hitelesen nyomatta, hogy ő a telt csajokat szereti. Ezek vagytok ti, férfiak.

2023. jún. 17. 13:44
 14/51 anonim ***** válasza:
73%
Én eddig nem soroltam be magam sehova, de ha már így be kell... simán a felső valahány %. 16 éves korom óta dolgozom, sportolok, van agyam-bár szőke vagyok, tudok főzni, van hol laknom, 18 éves koromtól nem élek a mamahotelben. Van 2 diplomám, elboldogultam külföldön is. Sosem voltam rászorulva valami gáláns úriember segítségére. Szánom-bánom, hogy büszke vagyok magamra, meg hogy ezt úgy értem el, hogy nem tolt senki alám semmilyen anyagi segítséget. Nem élek luxusban, de megvan, ami kell. A páromtól ugyanezt várom el. Nem többet. A diploma nem feltétel, de az, hogy a jég hátán is megéljen, az igen és hogy szorgalmas legyen. Mert ilyen vagyok én is. Felőlem lehet alacsony, lehet rajta túlsúly, abszolut nem érdekel. De ha valaki életképtelen, magát sem tudja eltartani és kifolyik a kezéből a pénz, azzal nem tudok mit kezdeni. Felnőtt legyen, ne egy 40 éves gyerek, aki a saját életét sem tudja menedzselni.
2023. jún. 17. 13:48
 15/51 anonim ***** válasza:
30%
A nők többsége átlagos padokkal van.
2023. jún. 17. 13:49
 16/51 anonim ***** válasza:
30%
Hát az utcán jönve menve abszolút az látszik, hogy átlagos pasiknak mindek van párja aki elfogadja a szintjét, és ezek a nők hozzájuk illő átlagos nők.
2023. jún. 17. 13:54
 17/51 anonim ***** válasza:
15%

#10: Pl. a picúrozás elég fura. Eddig csak elhagyott, 70 éves, láncdohányos mamiktól hallottam.

Egyébként ez az egész, ami itt megy. Kb. a nők többségének válasza az oldalon annyiból áll, hogy a nők semmiben sem rosszabbak, de a férfiak igen. A nők nem hisztiznek, de a férfiak igen. De pl. egy másik kérdésnél elvannak szidva a férfiak, hogy nekik többféle nő is tetszhet. Máskor meg az a szöveg, hogy mennyire csak a plázacicákat szeretik. Természetesen a női ízlés mindig tökéletesnek van beállítva.

Nagyjából olyan az egész, mintha a "gonosz" férfiakat szidnák a pont ugyanolyan szintű nők.

(Persze, van pár értelmes, normális női válaszoló is.)

#14-es: Tök jó példa vagy te is. Ezek vagyunk, "mi" férfiak. Hányan ugrotok rá? Hányan szóltok be neki, hogy problémásat ír? Valahogy, ha egy férfi ír ilyet, hogy "ti" nők, akkor széttépitek fél másodperc alatt.

2023. jún. 17. 13:56
 18/51 anonim ***** válasza:
72%

18

Hát nézd, én nem kezdek olyannal, aki nem is tetszik és altatom a rossz dumával, csak azért, mert épp az van kéznél. És a nők általában nem kezdenek "bárkivel" hanem kivárják, míg lesz olyan, aki bejön nekik. A férfiaknak meg ez a módszerük, "jó lesz ez a kis pufi is, amíg nincs jobb" majd ha talál jobbat, minden gond nélkül lecseréli. Itt gyk-n is ezer ilyen sztorit olvasni.

2023. jún. 17. 14:01
 19/51 anonim ***** válasza:
23%

#19: Ne keverjük már a szexet meg a kapcsolatot. A férfiakra sem annyira jellemző, hogy leállnának valakivel, mert nincs jobb. Itt a probléma: Nem is beszélgettek páran láthatóan férfiakkal, csak kitaláljátok, hogy biztos ezért vagy azért csinálnak dolgokat. Kondizok, elég sok gyúrós srácot ismerek. Meglepően soknak van "kis pufi" barátnője. Mert bejön nekik ez IS és mert épp ezek az adott lányok nyújtottak valami pluszt is a személyiségükkel. Találhatnának szebb csajt? Persze. Tetszene nekik? Persze. De NEM csak ezen múlik.

Azt meg ne mondjuk már, hogy nőknél meg egyáltalán nincs ilyen... Pont ugyanúgy vannak megszokásból kapcsolatba nők. Nőknél is előfordul, hogy nem kapják meg a fullos pasit, ezért beérik valakivel, mert épp kedves, korrekt, kell egy társ, kell egy baba vagy egyebek.

Az meg mindkét nemnél elég gyakori, hogyha jobb kerül képbe, dobják a régit.

2023. jún. 17. 14:06
 20/51 anonim ***** válasza:
74%

20

Nem kevertem a szexet és a kapcsolatot. Párkapcsolatban voltam az adonisz pasimmal, 3 évig azt hittem, tökéletes kapcsolat, ami halad valahova. Semmi gond nem volt köztünk, én azt hittem, örökké tart. Majd elvette feleségül a tökéletes képmását nőben. Biztos nem azért volt velem, mert nem volt épp jobb...

2023. jún. 17. 14:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!