Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet a kényszeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a kényszeres csevegésből eljutni randiig?

Figyelt kérdés

Napokig hetekig is megy néha ez a milyen napod volt, hogy vagy, munkában mit csinál, bemutatkozik hol él lakik vagy bármi, a folyamatos small talk vadidegenekkel.

Nagyon ritka akivel ismerettség alakul ki egyáltalán. Amikor már el lehet vele nem small tqlk szinten beszélgetni hanem normálisan, vagy van végre személyes találkozo is.

Hogy lehetne a small talkot átforditani normálisba?

Valahogy itt reked meg mindenkivel.

Írnak magukrol en is magamról es ez a formuláris bájcsevely.

Az életben meg tapad rám minden olyan aki nem tetszik.

És velük tudok elmenni mindenhova meg barátkozni csak így.

2023. jún. 17. 08:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát írd meg neki, hogy nosza, hozza azt a virágot!

De ő próbálkozik. Küld képeket, kérdezz rá, hogy miket csinált eddig! Hagyd, hogy meséljen és közben te is beszúrhatsz egy-egy gondolatot. De ha unod a felújítast és a lőtéri döglött kutyát nem érdekel az autó, amit kinézett, akkor köszönj el.

2023. jún. 17. 10:59
 12/16 A kérdező kommentje:
A kényszeres small talk ami zavar.
2023. jún. 17. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én elvesztettem a fonalat. Zavar a kenyszeres beszélgetés? Ne beszélgess kényszeresen! Egyem a kis szívedet! Ha valakivel nem tudsz beszélgetni, mert erőltetni kell mindkét részről, akkor a faxnak brszélgettek! Téged nem érdekel a munkája, amiről biztosan szívesen mesélne. Ha érdekelne, akkor tudnál kérdezni. Elárulom neked, hogy ha valakivel egy hétig kényszeredett small talk van, azzal nem lesz egy hét mulva varázsütésre valami igalmas szócsata. Dobj fel valami számodra érdekes témát. Egy előadás, amit hallgattál, mit fogsz csinálni a hétvégén, bármi. Vagy belekérdez és akkor elindul valami, vagy ne erőlködj, mert már most unod.
2023. jún. 17. 12:07
 14/16 A kérdező kommentje:

De egy idegennel igy kezdodik. Szia.

Szia

Hogy vagy mit csinalsz a képed igy meg ugy vagy vmi eroltetett téma.

2023. jún. 17. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Én szerintem a fő probléma te vagy, nem tudsz beszélgetni egyáltalán.
2023. jún. 17. 13:06
 16/16 A kérdező kommentje:

Eddig qz összes barátommal.millio tema nevetés meg minden volt. Soha ilyen nem volt hogy szia hogy vagy, milyen a napod!

Szóval én pont nem a small talk szint vagyok es nagyon nem is birom ezt a szintet!

Ki is regizek inkább. Teszek egy szivességet megkímélem őket magamtól.

2023. jún. 17. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!