Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedjek olyanokkal akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjek olyanokkal akiknek izzadás írnia nekem? Ezek a kényszeres milyen napod volt, hogy vagy mizu, tipusok.

Figyelt kérdés

Valahogy mindig akkor van téma, beszélgetés, nevetés, vagy humor, vagy tartalma az egésznek, ha ÉN viszek bele.

A másik meg olyan filmezős, dolgozik hazamegy és a beszéde is ilyen hogy se tartalmas gondolata, se egyénisége nincs.

Közhelyeket erőltetnek. Hogy vagy milyen napod volt.

Exeimmel már első nap is tartalmas volt a beszelgetésem, de ilyeneket nem találok.

Amikor meglátom ezeket a semmi irásokat hogy szia mizu, szinte kedvem sincs válaszolni se.

De a beszélgetések se izgalmasak, nem mozgatnak meg ilyenekkel, csak én viszek bele mindent.

Jól érzem hogy simán hanyagoljam ezeket is?

Az a baj hogy már így is kiesnek rengetegen. Akik nem tetszenek, vagy szexre mennek, akik foglaltak házasok, akik messze vannak, akik bunkók, akik 160 magasak, akik alpáriak, marad egy maréknyi rendes, aki nem a szexre nyomul és szingli is, azokból egy emberrel nem tudtam egy jóízűt beszélgetni még soha de rám vannak tapadva, udvarolnak, szivecskék, hiányzom, es milyen napod volt, en otthon vagyok. Ezt az unalmas kényszeres small talkot nyomják, csak én adok bele többet

#üres emberek
2023. márc. 8. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ne ismerkedj velük. Viszont rengeteg nő meg pont azt várja el a pasitól, hogy mindig a férfi szórakoztassa, találjon ki témákat, vigye a hátán folyamatosan a beszélgetést. Nekem meg ebből van nagyon elegem és le is koptatom az ilyan nőket, akik így állnak hozzá egy beszélgetéshez.
2023. márc. 8. 07:18
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Jobb neked egyedül!
2023. márc. 8. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Maradj egyedül
2023. márc. 8. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem semmit nem ad a beszélgetés, akkor nem erőltetem. Kölcsönösen beszélgetni nagyon jó dolog. Monológot tolni az nem.
2023. márc. 8. 08:52
 5/7 A kérdező kommentje:

En is ezt érzem, hogy egyoldalú. Mintha a fallal beszélgetnék.

Nem is értem minek írnak szinte óránként. Ilyen tartalmatlan erőltetéseket.

2023. márc. 8. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért is hagyom a puszta véletlenre a tartalmas interakciók lehetőségét.
2023. márc. 8. 12:34
 7/7 BohócKolbász ***** válasza:
47%
Miért nem jársz olyan helyekre ahol van miről beszélgetni? Nem beülős vagy egyéb bulihelyekre gondolok. Válassz egy hobbit és keress olyan közösséget ahol ugyanaz az érdeklődés. Fórumokon is lehet beszélgetni, ha már az online tér is megfelelő lenne a számodra.
2023. márc. 8. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!