Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, hogy csak még akart dönteni?

Figyelt kérdés
A pasi akivel ismerkedtem, teljesen El csábított, az a baj érzelmileg is kötődöm hozzá.Ő csak szexet akart, de ezt nem mondta ki nyíltan, de rájöttem. Nekem most)össze tört a szívem, tudom sok embert becsapnak, de nekem ez nagyon fáj. Le kellene tiltanom minden honnan, de nem megy, hiányzik, hogy beszélgessünk.

2023. jún. 16. 23:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Idővel lehet feldolgozni, máshogy nem igazán.. Ez most így alakult, de ettől te nem lettél kevesebb. Persze az alapból egy nagy csalódás, ha valaki nem kér belőlünk és rájövünk arra a pontra, hogy valójában a személyiségünk nem kell számára. Igazából szerintem, ha nem kommunikálsz vele akkor könnyebben túl fogsz tudni jutni.
2023. jún. 16. 23:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kellene beszélni vele, de nem bírom ki, de így meg szenvedek. Olyan jó volt vele időt tölteni.
2023. jún. 16. 23:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
De! Kibirod...
2023. jún. 16. 23:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess más pasikkal is! Halványulni fognak az érzéseid!
2023. jún. 17. 00:50
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Kihasznált? Ki. Van ebből hasznod? Nem sok. Te adsz neki, de ő csak kihasznál, ez nincs rendjén. Ő nem akar felvállalni, akkor meg minek egy ilyennel keverni?

Nem úgy szeret, ahogyan kellene, vagy úgy igazán. Hosszú távon nem lenne ennek jó vége, nézd így ezt az egészet.

2023. jún. 17. 06:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
1. Tökéletesen leírta.
2023. jún. 17. 06:49
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Azért azt nem árt tudni: az, hogy meg akart dönteni, az teljesen normális!

Ha nem akarna, akkor meg az lenne a bajod!

A szex nem bűn: ha megdönt, hát megdönt - ha te is akarod!

Tele vagy iránta vonzódással, de a beléd nevelt "erkölcseid" tiltakoznak...

Lehetsz erkölcsös, de boldogtalan, és lehetsz "erkölcstelen" - de boldog.

2023. jún. 17. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Kettőtök döntése volt,hogy lefekszetek egymással... Viszont ez nem a te hibád,hogy így ért véget.Legközelebb jobban gondold át,mielőtt túlságosan kitárulkozol valakinek!

Túljutni rajta úgy a legkönnyebb,hogy totálisan megszakad a kommunikáció.

2023. jún. 17. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos ez egy tanulópénz, sokan befizetik. Legközelebb óvatosabb legyél, előbb ismerd ki a szándékait, mielőtt ágyba bújsz.
2023. jún. 17. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
33%
Nyomi
2023. jún. 17. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!