Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkerülési kötődésem van. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkerülési kötődésem van. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Pszichológushoz nem szeretnék járni. Nagyon zavar ugyanakkor, hogy ha valaki nyitna felém, nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Egyszerűen, ha tetszik valaki és nyit is felém, akkor már nem érdekel. Menekülök. Kényelmetlenül érzem magam az adott szituban.

Példaképpen:

Lány (tetszett is nekem) - Elmegyünk beszélgetni távolabb a hangzavartól?

Én (nem nem tudom lereagálni) - Ömm, menjünk inkább vissza bulizni.

---Felállok, és elfutok kb... (DE NEM AKAROK, MÉGIS ÍGY CSELEKSZEM)

Valakinek van hasonló kötődési mintázata? Mit tettél ellene? Borzalmas már ez. Pedig sportos vagyok. Sokak szerint helyes is. Nem értik miért nem volt még barátnőm, én meg nem akarom ezt elmondani senkinek. Kiszúrom a szemüket azzal a mondattal, hogy: "Várok az igazira" De felismertem már, hogy nem ez a helyzet. Félek egy kapcsolattól.

Segítsetek kérlek!

21/F

2023. jún. 16. 21:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jajj :( meg is válaszoltál mindent, nagyon sajnálom, hogy ezeken kellett keresztül menned. Ne add fel, úgy gondolom ha igazán akarod egyedül is felülkerekedhetsz ezen és építkezhetsz belőle!

Nekem az önismereti könyvek sokat segítettek és az, hogy beláttam, hogy a gyerekkoromról nem én tehetek. Írj kérlek privátban, gyűjtök ki neked könyvcímeket, de csak este fele lesz időm...

2023. jún. 25. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!