Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet társkeresési gond okozója a férfi mérete?

Figyelt kérdés

Nekem 17 cm a farkam és ez akkora önbizalomhiányt okoz, hogy szűz vagyok még. Tudom hogy ez átlag de én úgy vagyok vele hogy a legjobb akarok lenni egy nőnek. Vagy inkább ne legyen semmi. Felmentem társkereső oldalakra de ott 20 cm alatt szóba se állnak a férfi jelentkezőkkel. Mintha kispados selejtek lennének az átlagos méretűek. 😐

31\ férfi

2023. jún. 14. 11:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
1%
Hát az elèg picurka, nem is èrtem mit keresel itt gyakori kèrdèseken nálunk 25cm a minimum nekem speciel 33cm a romboló
2023. jún. 14. 14:07
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Ragassz meg 3 cmt hozzá, mondjuk egy darab kolbászt összecsavart parizert
2023. jún. 14. 16:13
 23/25 anonim ***** válasza:
34%
Te mégis mit akarsz egy szextárskeresőn ember??? Konkrétan még dugni se tudsz,se nyalni,se semmit,mégis hogy képzeled hogy majd beszállsz valahová balf@$zkodni? Akik hármashoz keresnek beszállót azok nem egy aggszűzzel akarnak szerencsétlenkedni hanem egy tapasztalt rutinos csávót keresnek aki tudja hogy mi kell egy nőnek. Gondolkozz már el egy kicsit mert nagyon gáz vagy.
2023. jún. 14. 16:42
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerinted aki szexpartnert keres, főleg harmadiknak, az egy szűzre vagyik akit tanitgatni kell? Akit sok esetben hosszú türelemmel, szeretettel lehet csak megállitani es akkor is csak 2 perc szerencsétlennek?

A farkad inkább nagy mint kicsi, de milliószor nagyobb gondok vannak a fejedben.

Inkabb keress egy baratnőt, vagy ha neked ennyire kizarolag a szex kell akkor egy prostit. Annak mindegy hogy 6 cm vagy 25, ha fizetsz élvezni fogja.

2023. jún. 14. 18:01
 25/25 A kérdező kommentje:

Ez nem mostanában volt. Hanem amikor 20-28 év között voltam. Akkor szerettem volna párokhoz csatlakozni.

Jah tudom gyakorin már az is életképtelen lúzer aki 15 évnél idősebb és szűz.

2023. jún. 15. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!