Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyári munkásra (helyettesítd bármilyen egyszerű fizikai munkara) nem néznek fel a nők?
Figyelt kérdés
Egy ismerkedésnél vagy kapcsolatban ahol a férfi nem “főnök” vagy komoly szellemi munkával dolgozik , hanem csak egy melós azt a nők semmire nem becsülik ?2023. jún. 14. 10:30
1/12 anonim válasza:
Nőtől függ és persze az adott férfitól. Ha személyiséged taszító, akkor tök mindegy milyen munkát végzel és hogyha a nő egy karrierista tegyük fel az nem fog neked esélyt adni mert nem paszoltok m
2/12 anonim válasza:
Én felnéztem rá akkor is mikor gyárban dolgozitt. Nem kell ehhez öltönyös munka. Az exem pl öltönyös volt es hamar eljött az idő mikor nem tudtam már rá felnézni!
3/12 anonim válasza:
Rád nem néznek fel.
Indoklás: incel vagy.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam incelnek.
2023. jún. 14. 11:42
5/12 anonim válasza:
A párom gyári munkás. Egy férfira sem néztem még így fel.
6/12 anonim válasza:
Nem számít minek tartod magad, incel vagy. Csak ők tesznek fel rendszeresen ilyen debil kérdést.
7/12 anonim válasza:
A férjem egy sima raktári munkás. Mégis eltartja a családot. Azért mert az a munkája miért ne néznék fel rá, ha emellett is megad mindent?
8/12 anonim válasza:
Ha precízséget, odafigyelést, logikát, tudást igényel, ha fejleszti magát benne az illető, akkor fel tudok nézni az adott emberre. Aki a szakmáját a lehető legmagasabb szinten űzi, arra fel tudok nézni. A szobafestőket, ácsokat, hidegburkolókat, köműveseket, autószerelőket, stb. amennyiben tényleg szakemberek, sokra tartom. A betanított munkásokat, segédmunkásokat, takarítókat stb., ami nem igényel gondolkodást, önállóságot, tudást, illetve "azottbasszaazanyjátjóazúgyJózsi" jellegű "szakembereket" akik a gányoláshoz értenek nem tudnám elfogadni magam mellé.
Valakire, aki csak vegetál, nap, nap után gépszerűen csinál valamit, arra nem tudok felnézni, azt nem tudnám partnerként elképzelni.
9/12 anonim válasza:
Párom nem dolgozott épp semmit amikor megismertem, majd gyári munkás lett. Sokkal jobb hogy dolgozik, kifejezetten szeretem hallgatni a melós történeteit, örülök, hogy csinál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!